Nätdokumentatörer till Karlstad

Nätdokumentatörer till Karlstad

Vill du vara med och driva utvecklingen av alla människors uppkoppling till telenätet? Är du en person som gillar utmaningar och drivs av att ständigt lära dig nya saker och att skapa resultat? Då ska du söka tjänsten som Nätdokumentatör hos oss.

Till affärsområde Communication, Distrikt Mitt söker vi nu engagerade och driftiga nätdokumentatörer. Team Karlstad består av 50 medarbetare, i huvudsak projektledare, projektörer, tekniker och produktionsstyrningspersonal.

Dina arbetsuppgifter

Som nätdokumentatör kommer du att utföra slutdokumentation i samband med nätförändringar och nybyggnationer. Du kommer också säkra att denna slutdokumentation utförs så kundernas kvalitetskrav uppfylls.

Du arbetar i CAD-systemet Microstation IGS-T och DpCom. Du sammanställer, bearbetar, editerar och redigerar såväl geografisk som schematisk nätinformation. Du har en tät dialog med projektörer och projektledare.

Vi har bra relationer med våra beställare och du kommer att jobba i nära samarbete med dem. Det är viktigt att förstå deras utmaningar, identifiera behov och sälja lösningar.

Du kommer att jobba med dokumentation av kunders anläggningar tillsammans med våra projektörer, projektledare och tekniker.

Vem är du:

Du är noggrann ut i fingerspetsarna, tycker om att ha kontakt med människor och du upplevs kommunikativ. Du har dessutom
  • Ett par års erfarenhet från en liknande roll som teknisk dokumentatör, nätdokumentatör eller motsvarande
  • Mycket goda IT-kunskaper och datorvana
  • Erfarenhet av nätplanering och/eller projektering
  • Kännedom om telenätets uppbyggnad
  • Goda kunskaper i svenska och engelska då det krävs i dokumentation samt kommunikation med kollegor och kunder
Som person tar du stort eget ansvar och kan självständigt driva ditt arbete framåt. Du är noggrann och har ett detaljsinne, det då du behöver kvalitetssäkra ditt arbete och ha koll på regler, ritningar samt dokument. Vi ser också att du trivs med att jobba mycket självständigt samtidigt som du har en förmåga att samarbeta och kommunicera med såväl kollegor som kunder.

Meriterande:

Vi ser det som meriterande om du har kunskaper i CAD-hantering som Microstation IGS-T DOK och/eller IGS-T PRJ, DpCom.

Ansökan och frågor

Sista ansökningsdag är 2019-03-29. Urval och intervjuer kommer ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Teamchef Mikael Pettersson 072-709 67 53, mikael.a.pettersson@eltelnetworks.se

Välkommen med din ansökan !

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Teknisk skribent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.eltelnetworks.com/sv/Svenska/
Sista ansökningsdag 29 mars (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är teleoperatörer, elnätsägare och myndigheter samt statliga verk.

Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och att ta ett samhällsansvar. Vi arbetar nära våra kunder genom en stark lokal närvaro och effektiva centrala funktioner. Det är Eltels 7 400 medarbetare, varav de flesta är engagerade i koncernens 300 kompetenta och specialiserade team, som är grunden till företagets framgångsrika verksamhet. Deras engagemang, erfarenhet och gedigna kunskaper är Eltels största tillgång – och en garanti för att skapa värde för våra för kunder och ägare. Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet – om du vill lära dig mer om oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se

Eltel är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk – Infranets – inom segmenten Power, Communication och Other, med verksamhet i Norden, Polen och Tyskland. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en växande kundbas av stora nätägare. Under 2018 hade Eltel en omsättning på 1,2 miljarder euro. Antalet anställda uppgår för närvarande till cirka 7 400. Sedan 2015 är Eltel AB noterat på Nasdaq Stockholm.