Service elektriker

Service elektriker

El & Vvs installationer är som namnet antyder ett företag som jobbar både med det mesta inom el och vvs. Företaget har i nuläget 4 anställda och söker efter nya medarbetare.

Som elektriker hos El & Vvs installationer har du en bred roll där du kommer att arbeta med allt ifrån service, rot till nyproduktion. Du kommer att ha en stor variation i ditt arbete och arbeta med stora och små projekt. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp samt utgå från hemmet med servicebil

För att
lyckas i din roll ser vi att du har arbetat minst 3 år som elektriker och har genomgått en el utbildning på gymnasialnivå eller motsvarade. B-körkort och svenska i tal & skrift är krav.

Tjänsten är på heltid, du måste vara självgående, ansvarsfull och driven och kunna möta kunder med en positiv inställning. Projekten är varierande, ingen dag är den andra lik och du behöver tycka om utmaningar och ta ansvar för att arbetet blir utfört på ett professionellt sätt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är lösningsorienterad, trivs i en roll med mycket utmaningar, du tar gärna eget ansvar och ser alltid möjligheter. Du har ett stort tekniskt intresse och vill alltid lära dig mer. Du trivs i en kundnära roll där du i ditt dagliga arbete har kvalité och service i fokus. Vi ser gärna att du kan börja som fort som möjligt. Lönen är individuell.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Fredrik Johansson, fredrik@elvvsab.se

Vi undanber oss vänligt men
bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.
Mer info
Kontaktperson El & Vvs installationer AB
Email Mejla El & Vvs installationer AB
Område Karlstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 jan 2021 (33 dagar kvar)