Vi söker nya ekonomer/redovisningskonsulter till vår redovisningsbyrå!

Vi söker nya ekonomer/redovisningskonsulter till vår redovisningsbyrå!

Är du Ekonomipartners nya redovisningskonsult?

Du har minst MBA eller motsvarande, med huvudämne i finansiell analys, gärna från MIT eller Harvard. Dubbla masterexamina och/eller doktorsexamen är meriterande. Du är givetvis helt självgående, har lång erfarenhet av att arbeta i olika affärssystem och kommer till oss med ditt befintliga nätverk av internationella kunder. Vi ser gärna att du är under 22, har som mål att stanna länge i företaget och helst helt saknar fritidsintressen då det blir en del övertid. Det är bra om du har tidigare erfarenhet av en ASKO DWC5926W. Baristautbildning i bagaget är meriterande, körkort och egen bil krävs. Åtta månader obetald praktik, därefter möjlighet till provanställning om du visat framfötterna.

Telefon: 0722151589
Mejl: info@ekonomipartner-kd.se

...oookej då, vi ska sluta larva oss, platsannonser är faktiskt allvarliga saker! Skämt åsido så söker vi faktiskt en ny kollega, och skulle bli jätteglada om just du ville komma och jobba hos oss! Du har erfarenhet från tidigare anställningar som gör att du kan arbeta självständigt med affärsekonomi och digital redovisning. En examen inom företagsekonomi eller annat relevant område är högt meriterande, men inget absolut måste för dig som har god erfarenhet av branschen. Eftersom vi jobbar med breda lösningar, och i tätt samarbete med våra kunder, är din goda sociala kompetens ett av dina viktigaste arbetsredskap. Vi ser gärna att du är en person som gillar att nätverka och arbeta kreativt med kundanpassade lösningar. Sedan söker vi dessutom även ytterligare en medarbetare, som gärna får vara precis likadan.

Passar detta in på dig eller någon du känner? Hör av dig! Ja, till oss respektive till den det passar in på då, äsch, du hajar! Vi tar emot och behandlar ansökningar löpande.

Välkommen med Din ansökan!
Mer info
Telefon 054-771 33 25
Område Karlstad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ekonomipartner-kd.se
Sista ansökningsdag 29 jan 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Se hit!
Vi är ett glatt och härligt gäng på 11 redovisningskonsulter som är dedikerade service,siffror,ekonomi samt att erbjuda våra kunder det lilla extra!

Vi erbjuder en trevlig arbetsplats och fina förmåner till våra medarbetare.

Företaget startades 2016 av två ägare som även jobbar i företaget idag och kundförfrågningarna fortsätter att öka - så därför letar vi nu efter fler redovisningskonsulter till oss på Ekonomipartner.

Återigen Varmt Välkomna med Ansökan!