Teamleader / Redovisningsekonom till Ekonomipartner i Wermland

Teamleader / Redovisningsekonom till Ekonomipartner i Wermland

TEAMLEADER / REDOVISNINGSEKONOM TILL EKONOMIPARTNER I WERMLAND

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en teamleader till en av våra två enheter i Karlstad som både vill arbeta i det dagliga arbetet samt vara med på resan att organisera, kvalitetssäkra och optimera teamets dagliga arbete. Du arbetar brett inom redovisning och företagsrådgivning och hanterar självklart allt ifrån löpande bokföring och moms- och skattedeklaration till att upprätta bokslut och du trivs i en roll där kundkontakt är ett dagligt inslag. Exempel på arbetsuppgifter:
  • Verksamhetsutveckling
  • Aktivt söka upp nya affärsmöjligheter
  • Operativt arbete
Personliga egenskaper och kvalifikationer

Vi tror att du som söker är en engagerad, prestigelös och lyhörd person som gillar samverkan mellan människor. Du har lätt för att skapa förtroende och bygga goda relationer med andra. Du är bekväm i kundkontakter, är lösningsfokuserad och kan med lätthet sätta dig in i nya frågeställningar. Vi tror att du trivs i en kombinerad roll där du får arbeta operativt men samtidigt ta ansvar genom att leda, stötta, guida och utveckla teamet som en helhet. Vidare tror vi att du:
  • Har relevant utbildning
  • Har en god analytisk förmåga
  • Navigerar med lätthet i olika affärssystem
Bodil Askeröd, VD Ekonomipartner i Wermland AB

- Hos oss på Ekonomipartner i Wermland har vi ett nära samarbete inom hela företaget och det är korta beslutsvägar. Som redovisningsekonom hos oss får du möjlighet att jobba brett och utvecklas snabbt och vi erbjuder våra kunder så mycket mer än att ”bara” sammanställa bokföringen. Vår kundstock är varierande och sträcker sig genom många olika affärsformer och branscher och nu ser vi väldigt mycket fram emot att välkomna en ny arbetskamrat till oss!

Om tjänsten

Tjänsten som teamleader / redovisningsekonom är en direktrekrytering där du blir anställd av Ekonomipartner i Wermland. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

Övrig information

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista ansökningsdatum är 23/5-2021. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Adam Fransson Mörk på via 073-8617253 eller adam.f.mork@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ekonomipartner i Wermland AB är i grunden en redovisningsbyrå men ambitionen har alltid varit att erbjuda ett bredare tjänsteutbud och erbjuder idag en rad andra tjänster inom rådgivning och digitalisering såväl som andra företagsekonomiska frågor. Ekonomipartner i Wemland AB försöker skapa en innovativ arbetsmiljö där alla får utvecklas inom de specifika områden som de önskar, det leder också framåt till utveckling, ansvar, förtroende och välmående medarbetare och därmed ett blomstrande företag!