Redovisningsekonom till Ekonomipartner i Wermland AB

Redovisningsekonom till Ekonomipartner i Wermland AB

REDOVISNINGSEKONOM TILL EKONOMIPARTNER I WERMLAND AB

Bodil Askeröd, VD Ekonomipartner i Wermland AB

- Hos oss på Ekonomipartner i Wermland har vi ett nära samarbete inom hela företaget och det är korta beslutsvägar. Som redovisningsekonom hos oss får du möjlighet att jobba brett och utvecklas snabbt och vi erbjuder våra kunder så mycket mer än att ”bara” sammanställa bokföringen. Vår kundstock är varierande och sträcker sig genom många olika affärsformer och branscher och nu ser vi väldigt mycket fram emot att välkomna en ny arbetskamrat till oss!

Arbetsuppgifter

I rollen som redovisningsekonom hos Ekonomipartner i Wermland kommer du att arbeta brett inom redovisning och företagsrådgivning. Du hanterar vant allt ifrån löpande bokföring och moms- och skattedeklaration till att upprätta bokslut och du trivs i en roll där kundkontakt är ett dagligt inslag. För dig med gedigen erfarenhet kommer det finnas möjlighet att få en ledarfunktion på kontoret, detta är dock inget krav utan en möjlighet för rätt person. Oavsett din bakgrund kommer det finnas enormt stor potential att påverka din tjänst och företagets framtid. Vidare kommer du bl.a. att:
  • Upprätta kunders deklarationer
  • Stötta och hjälpa dina kollegor i deras kunduppdrag
  • Hantera löner
Personliga egenskaper och kvalifikationer

Vi tror att du som söker är en engagerad, prestigelös och lyhörd person som kommer till jobbet med ett leende på läpparna. Du har lätt för att skapa förtroende och bygga goda relationer med andra. Du är bekväm i kundkontakter, är lösningsfokuserad och kan med lätthet sätta dig in i nya frågeställningar. Har du erfarenhet av norsk företagsekonomi är det meriterande. Vidare tror vi att du:
  • Har relevant utbildning eller motsvarande
  • Har en god analytisk förmåga
  • Navigerar med lätthet i olika affärssystem
Om tjänsten

Tjänsten som Redovisningsekonom är ett konsultuppdrag på heltid som initialt är på 6 månader. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos Ekonomipartner i Wermland. Efter 6 månader har Ekonomipartner i Wermland för avsikt att erbjuda dig en tillsvidareanställning.

Övrig information

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Adam Fransson Mörk på via 0738-617253 eller adam.f.mork@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 21 mars 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ekonomipartner i Wermland AB är i grunden en redovisningsbyrå men ambitionen har alltid varit att erbjuda ett bredare tjänsteutbud och erbjuder idag en rad andra tjänster inom rådgivning och digitalisering såväl som andra företagsekonomiska frågor. Ekonomipartner i Wemland AB försöker skapa en innovativ arbetsmiljö där alla får utvecklas inom de specifika områden som de önskar, det leder också framåt till utveckling, ansvar, förtroende och välmående medarbetare och därmed ett blomstrande företag!