Elektriker

Elektriker

Eitech är företaget för dig som vill ta nästa steg i en organisation med goda möjligheter till påverkan samt fokus på installation och teknisk utveckling inom el. Inom elteknik arbetar vi över samtliga spännings- och specialistområden samt erbjuder projekt av olika storlekar och former. Vi är människor som med hjärna och hjärta arbetar tillsammans för att skapa nya och innovativa lösningar för våra kunders utmaningar.

Eitech i Karlstad omfattar idag ca 50 medarbetare med spetskompetens inom industri- och fastighetsentreprenader. Vi behöver bli fler. Därför söker vi ansvarstagande och självständiga elektriker som vill gå en spännande framtid till mötes tillsammans med oss.

Vi söker allt från installations- och serviceelektriker till industri- och instrumentelektriker så ta chansen och sök till oss nu.

Om tjänsten

Som elektriker hos oss får du varierade arbetsuppgifter då vi arbetar med alla slags elinstallationer inom såväl stora som små projekt. Vi lägger stor vikt vid ett gott bemötande mot kunder och samarbete med kollegor. Hos oss i Eitech är du en del av ett lag och det är vår professionalitet och service som bygger våra kunders förtroende.

Du kommer huvudsakligen att arbeta i närområdet av Karlstad, men arbeten på annan ort kan förekomma.

Förutom att bli en av en välfungerande enhet där sammanhållning och arbetsglädje är en del av vardagen erbjuder vi goda möjligheter till individuell utveckling. Vi har förmånen att vara en del av VINCI Energies där vi får styrkan och tryggheten av ett stort nätverk samtidigt som vi strävar mot att behålla en närhet till kollegor och lokal närvaro hos våra kunder.

Vem är du?

Vi söker just nu dig med några års erfarenhet som vill gå vidare i karriären och idag arbetar som elektriker med liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har erfarenhet av olika typer av installationer och trivs med variation i vardagen. Som medarbetare hos Eitech är delaktighet, ansvar för kundrelationer och en yrkesstolthet i dina elinstallationer en självklarhet.

Dina personliga egenskaper är viktiga för att behålla den atmosfär vi har idag. Du är en lagspelare som trivs med att självständigt planera och genomföra dina uppdrag under eget ansvar. Du sätter alltid säkerheten först, stöttar dina kollegor då de behöver hjälp och förstår betydelsen av att lyssna på kundens behov för att leverera med kvalitet.

B körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan

Vill du bidra med din kompetens och dina erfarenheter till vår fortsatta satsning och trivs i ett företag där du får vara med och påverka, så är du varmt välkommen med din ansökan.

Sista ansökningsdagen är 2022-06-15. Skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.eitech.se/
Sista ansökningsdag 15 juni 2022 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Eitech

Eitech är ett engagerat lag av specialister inom elteknik som med hjärna och hjärta arbetar tillsammans för att skapa hållbara lösningar för samhällets och våra kunders utmaningar. Varumärket består i dag av närmare 800 medarbetare fördelade på två bolag, Eitech AB och Eitech Electro AB, och med kontor från Gällivare i norr till Lund i söder. Vi levererar allt från kompletta projekt och helhetslösningar till löpande servicetjänster inom branscherna bygg- och offentlig sektor, industri, infrastruktur och energi. Vi är även en del av VINCI Energies, ett globalt nätverk av varumärken som erbjuder ett brett utbud av tekniska tjänster och med närmare 85 000 anställda runtom i världen. www.eitech.se