Elektriker med olika kompetens

Elektriker med olika kompetens

Eitech är företaget för dig som vill ta nästa steg i en organisation med goda möjligheter till påverkan samt fokus på installation och teknisk utveckling inom el. Inom elteknik arbetar vi över samtliga spännings- och specialistområden samt erbjuder projekt av olika storlekar och former. I våra uppdrag mobiliserar vi gärna kompetenser och resurser i hela Sverige, för att på bästa sätt utveckla medarbetaren och verksamheten samt optimera kundnyttan.

Eitech i Karlstad växer och vi vill ha fler kollegor – därför söker vi ytterligare engagerade elektriker med olika kompetens. Vår affärsenhet i Karlstad omfattar idag cirka 45 medarbetare med kompetens inom service, entreprenad och industri. Vi vill mer i Karlstad och söker nu motiverande elektriker som vill ta ansvar för att stärka vår installationsverksamhet inom elteknik på orten. Vi söker dig som idag arbetar som/eller vill ta ditt nästa steg som:
  • Entreprenadelektriker
  • Serviceelektriker
  • Industrielektriker
  • instrumentelektriker
Vem är du?

Vi söker dig som endera har mångårig erfarenhet eller dig som vill gå vidare i karriären och idag arbetar med liknande arbetsuppgifter. Som medarbetare hos Eitech är delaktighet, ansvar för kundrelationer och det egna arbetet och området en självklarhet. Dina personliga egenskaper är viktigt för att behålla den atmosfär vi har idag. Du är en engagerad lagspelare som vill ta ansvar och är lyhörd.

B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder

Du blir del av en autonom och stabil affärsenhet med stark lokal närvaro men som samtidigt ingår i VINCI Energies globala koncern. Här levererar vi dagligen innovativa lösningar inom elteknik till våra kunder. Du blir en del av en affärsenhet som värdesätter öppenhet, samarbete och innovativa idéer. Eitechs företagskultur präglas av att vara både platt och prestigelös, vilket innebär att alla pratar med alla oavsett titlar.

Detta är en öppen ansökan så vi tar emot ansökningar och håller intervjuer löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.eitech.se/
Sista ansökningsdag 20 nov 2022 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eitech är ett engagerat lag av specialister inom elteknik som med hjärna och hjärta arbetar tillsammans för att skapa hållbara lösningar för samhällets och våra kunders utmaningar. Varumärket består i dag av närmare 800 medarbetare fördelade på två bolag, Eitech AB och Eitech Electro AB, och med kontor från Gällivare i norr till Lund i söder. Vi levererar allt från kompletta projekt och helhetslösningar till löpande servicetjänster inom branscherna bygg- och offentlig sektor, industri, infrastruktur och energi. Vi är även en del av VINCI Energies, ett globalt nätverk av varumärken som erbjuder ett brett utbud av tekniska tjänster och med närmare 85 000 anställda runtom i världen. www.eitech.se