Nu söker vi fler snickare till oss i Karlstad!

Doowin är en växande kedja inom byggbranschen , där vi utför kompletta fönster- och dörrbyten från första mätning till färdigt montage.

Vi arbetar endast med egenanställd personal, på så vis får vi bäst resultat på våra projekt och nöjdast kunder. Vi blir även ett tight gäng som har högt i tak och roligt på arbetet!

Vårt mål är att alltid ge våra kunder hög service, en trygg och enkel affär samt ett fönster- och dörrbyte i toppklass.

Produkterna vi arbetar med är Sveriges största tillverkare av fönster och dörrar - bla. Elitfönster, Velux och Diplomatdörrar.

Vem söker vi?

Vi ser att du arbetar som snickare idag, eller har erfarenhet som snickare sedan tidigare och gärna arbetat med fönster- och dörrbyten till viss del. Vi ser att du har en god yrkeskunskap och är noggrann i ditt arbete.

Det är av stor vikt att du är självgående och har förmåga att ta eget ansvar på våra projekt. Du blir samtidigt stöttad av vår montageledare inför och under varje projekt.

Vi ser även att du delar vår uppfattning – att ett väl utfört jobb, med god service och bra slutresultat ger oss nöjdast kunder och en bra grund för oss att utvecklas och växa på.

Dina arbetsuppgifter innefattar en varierad vardag där du framförallt utför kompletta fönster- och dörrbyten från uppstart, montage till färdigställande. Även andra snickarjobb förekommer såsom panelbyten m.m.

Låter det intressant? Vänta inte med att höra av dig. Vi har ett omgående behov av tillökning och ser fram emot ny kollega inom kort!

Tjänsten tillsätts löpande med hänsyn till ev. semester, uppsägningstid osv.

Krav
  • B-körkort
  • Flytande svenska
  • Yrkesbevis som snickare (eller motsvarande erfarenhet)
Omfattning
  • Heltid
  • Tillsvidare med provanställning
  • Konkurrenskraftig lön med friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkring via Fora.
  • Vi följer Byggnads kollektivavtal

Tjänsten ska tillsättas snarast eller enligt ök.

Ansökan skickas till info.karlstad@doowin.se tillsammans med ditt cv och personligt brev. Viktigt att du märker ansökan med "Ansökan montör".
Mer info
Kontaktperson Andreas Nilsson
Email Mejla Andreas Nilsson
Område Karlstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.doowin.se
Sista ansökningsdag 28 aug 2020 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Doowin är en växande kedja där vi erbjuder våra kunder ett helhetsansvar vid fönster- och dörrbyten, och vi finns just nu på 10 orter runt om i Sverige.

Vi tar hand om allting från första mätning till färdigt montage. Våra egna snickare utför hela arbetet.

Vårt mål är att leverera en helhetslösning med hög kvalitet, god service och ett proffsigt genomförande hela vägen från start till mål.