Relationship Manager

Relationship Manager

Trivs du som bäst när du får fokusera på att nätverka och skapa goda relationer till kund? Vill du vara en del av att utveckla framtiden inom MidCorp? Miljön som vi arbetar i kännetecknas av ett mycket gott samarbetsklimat och hög puls och nu söker vi en ny kollega!

MidCorp Karlstads främsta uppdrag är att hitta nya företagskunder inom vårt marknadsområde Värmland samt bibehålla och utveckla relationen med befintliga kunder. Vi kännetecknas av mycket energi och arbetsglädje och drivs av att göra nya affärer i snabb takt. Vi fokuserar på rörelsedrivande bolag som omsätter mellan 30-1.500 miljoner som kan ge banken en bred och lönsam affär.

Nätverkande med fokus på att bygga din befintliga kundstock
Ditt uppdrag är att bibehålla och utveckla relationen med befintliga kunder samtidigt som du aktivt arbetar på marknaden för att utöka vår affär med nya företagskunder. I arbetet ser vi det naturligt att du är lösningsorienterad och engagerad i kontakten med kunderna. Du förväntas ta ett stort ansvar i prospekteringen och hålla tempot uppe genom att träffa många nya kunder. Vi jobbar med framåtblickande analys för att på så sätt tillgodose och diskutera företagens kommande behov.

"Vi arbetar teambaserat där du tillsammans med andra enheter och specialister på ett strukturerat arbetssätt tillför kunden mervärde. Vårt arbete är väldigt roligt då vi är utmanare som ska ta marknad och faktiskt gör det! Vi är ett vinnande team som har kul tillsammans." Per Augustsson, kontorschef Karlstad & Örebro.

För såväl nya som befintliga kunder förväntas du hålla en hög kundnöjdhet, säkerställa en god kreditkvalitet samt utveckla och förädla lönsamheten.

Värdeskapande och driven
För att trivas i den här rollen tror vi att du är social, utåtriktad och trivs att arbeta i en relationsskapande roll. Du gillar att anta utmaningar och träffa nya företag med mål om att bygga upp och få din egen kundstock att växa.

Det är viktigt att du som söker har ett stort engagemang och förmågan att driva arbetet med din egen kundstock själv, samtidigt som du gillar att arbeta tillsammans med dina kollegor. Du känner dig trygg i kundmötet och kan skapa både relationer med kunder samtidigt som du gillar att driva på möten. Det är också bra med en struktur då vi ofta har deadlines och uppföljningar som du behöver ha kontroll över.

Som alltid är kombinationen av tidigare erfarenheter och personlighet det viktigaste men vi ser gärna att du har:
  • Förmåga att skapa nya relationer och vill arbeta med prospektering
  • Gärna akademisk examen inom ekonomi
  • God förståelse och kunskap inom företagsekonomi
  • God kännedom om näringslivet i Värmland
Har vi fångat ditt intresse?

Tveka inte att kontakta Per Augustsson, kontorschef, på 076-836 98 65 om du har frågor eller vill veta mer. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.danskebank.se/karriar
Sista ansökningsdag 11 mars 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som en av Nordens största banker letar Danske Bank efter rätt personer som vill vara med och skapa värde för våra kunder genom att möta och överträffa deras förväntningar.

Du blir en del av en utmanarbank på den svenska marknaden, med ett starkt fokus på att växa. Vi är en organisation med 1 500 medarbetare som tillsammans strävar efter att bygga en än mer innovativ, agil och inkluderande kultur - en kultur där förändring ses som en möjlighet att utvecklas, och där nyfikenhet och engagemang uppmuntras. Vi arbetar tillsammans för att nå våra gemensamma mål, och utgångspunkten är att vi behandlar varandra med vänlighet och omtanke.

Vårt huvudkontor ligger i Köpenhamn och vi har cirka 22 000 anställda i 13 länder.