Cykelmontering

Cykelmontering

Älskar du att skruva på cyklar eller har du brinnande intresse att meka överlag?

Då är jobbet som cykelmontör klippt och skuret för dig! Som cykelmontör på Cykelkraft kommer du att montera cyklar som ska skickas till våra kunder runt om i Sverige. Du kommer vara ansvarig för att de cyklar som skickas iväg är monterade och justerade på ett korrekt och proffsigt sätt.

Här är några exempel på moment som är vanligt förekommande vid cykelmontering; rikta bakhjul, justera växlar, lufta hydrauliska bromsar, kalibrera cykeldatorer och montering av tillbehör.

Vem är du?

Som person är du ansvarsfull, flexibel och social. Du ska ha sinne för ordning, vara lättlärd och noggrann. Arbetet kräver även att du har vana av att arbeta självständigt samt i grupp och inte vara rädd för att ta egna initiativ.

Följande egenskaper och erfarenheter letar vi hos dig:
  • Erfarenhet av arbete med cyklar eller intresse för cyklar
  • Händig
  • Gillar att jobba i team
  • Ansvarstagande
  • Trivs med högt tempo
Anställningsform och lokalisering

Vi söker både dig som vill arbeta heltid och dig som vill arbeta deltid. Arbetet utförs på vårt huvudlager på Välsviksleden i Karlstad.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 sept (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cykelkraft AB startades redan 1994. Vi driver idag webbshop, en fysisk butik och cykelverkstad. Vår butik är välfylld, fräsch, modern och har kunnig personal. Här hittar du allt inom cykel. Här i vår webbshop så hittar du allt som finns i butiken och lite till. Vi har ett brett sortiment av cyklar, cykelkläder, cykeldelar, cykeltillbehör och reservdelar för cyklar och mopeder.