Teknisk rådgivare till Coldwater

Teknisk rådgivare till Coldwater

Skulle du passa i ett flexibelt kundorienterat företag med ett redan väl inarbetat kundunderlag? Tycker du om att vara på resande fot och vara en del av verksamheten ute på pappersindustrin?

Dina arbetsuppgifter

Som teknisk rådgivare kommer du få en fri roll där du har hand om och servar kunder inom pappersindustrin.
Dina dagar är väldigt varierande där du med god planering och struktur arbetar 60% på resande fot och besöker pappersbruken som ingår i kundstocken och kommer med smarta lösningar i deras verksamhet, service av befintlig utrustning samt montage.
Resterande tid arbetar du från kontoret där du gör iordning offerter, underlag och kanske enklare konstruktionsarbete för att ta fram detaljdesignade produkter till dina kunder.
Det förekommer även att du på veckorna du är planerad att sitta på kontoret, tvingas åka till pappersbruk runtom i Sverige om deras verksamhet kräver det. Kunden står i fokus och det kräver en flexibilitet hos dig som söker!

Din profil

Du som söker tjänsten ska ha en god kännedom inom pappersindustrin sedan tidigare. Vi ser också att du har ett intresse för att arbeta med Sverige som din arbetsplats och att du brinner för att skapa, underhålla och stärka relationer med kunder.

Skallkrav:
  • Körkort B*
  • God kännedom inom pappersindustrin
  • Brinna för kundrelationer och tekniken i en kombinerad roll som rådgivande tekniker
Meriterande:
  • Kunskap inom sugvalsar, Avvattning/Virapartier
  • Arbetat som teknisk rådgivare tidigare
Villkor

Ort: Kil/Sverige
Start: Omgående
Lön: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Flexibelt

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 17 dec 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coldwater är en välkänd internationell leverantör av förbrukningsvaror till pappersindustrin. Vi har verkat i över 30 år som en trygg, stabil och långsiktig partner till våra kunder. Under den tiden har vi expanderat från en mindre lokalt verksam industri till en viktig leverantör till internationella företag. Samtidigt har vi följt den tekniska utvecklingen och förnyelsen som sker inom papperstillverkningen. Vi tillverkar och säljer bl.a. sugvalstätningar, avvattningselement, schaberklingor mm. Tillverkningen sker lokalt i Kil, Värmland.
Läs mer på www.coldwaterseals.com

Denna rekrytering sker i samarbete mellan Framtiden AB och Coldwater Group AB. Vi på Framtiden står för urvalsprocessen och rekryteringen och Coldwater står för anställningsavtal och villkor. Sök tjänsten via Framtiden AB´s länk så kontaktar vi dig så snart som möjligt för ett eventuellt nästa steg i processen.