NIS-dokumentatör sökes till Ellevio!

NIS-dokumentatör sökes till Ellevio!

Om företaget

Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap.

Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?

Din roll

Som NIS-dokumentatör/teknisk dokumentatör på Ellevio tillhör du AMO (Asset Management & Operation). Du kommer att arbeta med ett större och specifikt projekt där du främst arbetar i Autocad. Du tar där hand om dokumentationsrelaterade ärenden och uppdaterar elnätsscheman. Ytterligare arbetsuppgifter kopplat till detta specifika projekt kan också tillkomma.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Arbete i Autocad
  • Dokumentationsrelaterade ärenden
  • Support till andra avdelningar
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av Clevry och sedan jobbar som konsult på Ellevio. Du erbjuds ett kontrakt om ca 8-9 månader, beroende på startdatum, med möjlighet till förlängning. Arbetstiderna är kontorstider och start för tjänsten är så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

Din profil

Vi söker dig som har en eftergymnasial kandidatutbildning med teknisk inriktning inom exempelvis samhällsplanering, energi- och miljöteknik eller NIS alternativt annan likvärdig inriktning där du har kommit i kontakt med Autocad. Du har ett stort tekniskt intresse och mycket goda kunskaper inom Autocad. Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare är detta högst meriterande. I denna roll är det också ett krav att du obehindrat kan kommunicera på svenska i tal och skrift.

Som person tror vi att du som söker är noggrann, självgående och har ett öga för detaljer. Du är vidare analytisk och ihärdig, du har lätt för att få ett helhetsperspektiv och en god struktur över de uppgifter och den information som du har framför dig. Slutligen ser vi också att du som lyckas i rollen är ordningsam och prestigelös.

Denna tjänst är säkerhetsklassad. I enlighet med säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs registerkontroll och en säkerhetsintervju innan anställning.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 707 89 34 94. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Kontaktperson Elvira Derestam
Telefon 070-7893494
Område Karlstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 22 dec 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90