Företagssköterska

Företagssköterska

En nyfiken teamspelare som vill jobba för det friska. Så vill vi beskriva vår nya kollega och hoppas att det är just du! Vårt uppdrag är att främja välmående och jobba för att våra kunders medarbetare trivs och fungerar till sin fulla kapacitet i arbetet. Ett ansvarsfullt uppdrag med andra ord.

Triggas du av ansvar, utveckling och att bidra till ett team kan du vara den rätta för oss. Vi är definitivt den rätta för dig om du värdesätter uppmuntran till egna initiativ, strukturerade arbetssätt och att jobba i team med olika kompetenser.

Förebyggande hälsovård med fokus på arbetsmiljöarbete är exakt vad den här tjänsten innebär. Därför är det viktigt, för att du ska trivas, att du har både kompetens, driv och intresse inom arbetsmiljö. För oss är det även viktig att du gillar mötet med människor och att du inger förtroende då det genererar långa välmående relationer.

Som företagssköterska hos oss kommer du att ha varierade arbetsdagar som innehåller allt från medicinska kontroller, hälsokartläggningar och undersökningar, till att leda föreläsningar och utbildningar för våra kunder. Du kommer även jobba en del med rehabiliteringsprocesser - delta i rehabiliteringsmöten, samtal med medarbetare och ha chefskontakter. Med regelbundna träffar med chefer/HR samverkar vi för en hälsofrämjande arbetsmiljö och kan göra tidiga insatser för att förebygga sjukskrivningar.

Vi söker dig som har företagssköterskeutbildning eller är leg sjuksköterska. Har du erfarenhet från företagshälsovård ser vi det som mycket positivt. Tjänsten kräver svenska i tal och skrift samt körkort. Du ska även kunna kommunicera på engelska med våra kunder.

I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Åse Granfeldt på 070-220 62 60 eller Sofie Gustavsson på 070-291 78 83. Sista ansökningsdag är 13 april.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.testhuset.com
Sista ansökningsdag 13 apr 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ClaraHälsan är Sveriges äldsta privata företagshälsa. Vi finns i
Karolinen och har filialer i Forshaga, Kil och på Lamberget. Våra kunder finns inom privata företag, kommuner och statliga företag. På ClaraHälsan arbetar idag företagsläkare, företagssköterskor, ergonomer/fysioterapeuter, beteendevetare, psykologer och administrativ personal, totalt 20 anställda. Därutöver har vi specialistkonsulter att tillgå bl.a. psykiatriker och arbetsmiljöingenjör. Vi arbetar framtidsinriktat och vår tjänsteutveckling sker i samarbete med våra kunder.