Caverion söker en projektledare ventilation till Karlstad

Caverion söker en projektledare ventilation till Karlstad

Är du intresserad av ett stimulerande och utvecklande arbete? Tycker du om att arbeta i en bra arbetsmiljö och med trevliga arbetskamrater?

Vi söker nu en projektledare inom ventilation till Caverions verksamhet i Karlstad. Vi ingår i Distrikt Värmland Projekt och utför entreprenader inom el, tele, rör, klimat & ventilation vilket gör oss till en komplett installations entreprenör. Caverion har en stark position på marknaden i Karlstad med sitt närområde och arbetar med kunder inom alla segment som t ex offentlig sektor, industri, privata fastighetsägare och byggentreprenörer.

Vi går mot en spännande framtid och bygger ett team som består av en sammansvetsad grupp med nära samarbete med varandra där du kommer att bli en viktig nyckelperson.

Arbetsuppgifter
Som projektledare på Caverion leder du projekt i olika omfattning och innehåll. Du ansvarar för kontakten med kunder, medarbetare och underentreprenörer. Vidare hanterar du kalkyl, inköp av material och planerar de olika uppdragen med montörer samt deltar i projekteringsmöten, byggmöten och samordningsmöten. Rollen ger stor frihet under ansvar men ställer också höga krav på att kunna arbeta självständigt samt att vara den som kan få projektet att gå i rätt riktning med rätt kvalitet. Du kommer att ha ansvar för att vi följer Caverions rutiner så att vi erhåller de bästa tänkbara resultat till våra kunder.

I rollen ingår även att:
 • Kunna utreda och föreslå våra kunder kostnadseffektiva lösningar
 • Arbeta med konstruktion och tekniska lösningar
 • Kommunicera, engagera och motivera personal och kund
 • Driva installationsprojekt med varierade komplexitet och storlek där flera olika teknikområden samverkar. Ibland med samordningsansvar
 • Kommunicera med tekniska specialister samt kommersiella kontakter med leverantörer
 • Involverad i projektkalkyler vid införsäljning samt ÄTOr
 • Vidareutveckla kundrelationer och främja merförsäljning
Hos oss har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt.

Kompetens
 • Relevant Högskole- eller YH (KY)-utbildning alternativt dokumenterad erfarenhet från installationsbranschen med inriktning Ventilation
 • Dokumenterad erfarenhet av projektledning inom entreprenad
 • Meriterande är utbildning inom entreprenad juridik och erfarenhet av teknisk försäljning
 • Erfarenhet av att sammanställa kalkyler och offerter samt förhandla kontrakt
 • Förmåga att bygga relationer, vara drivande, målinriktad och road av att göra affärer
Kort om Caverion
Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2019 cirka 2.1 miljarder euro och har nära 16.000 anställda inom 11 länder i norra och centrala Europa.

Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3000 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden.

Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Mångfald och jämlikhet är självklart för Caverion och fokus ligger på rätt kompetens på rätt plats.

Varför Caverion?
På Caverion genomsyras vårt arbete av värderingarna:
 • Innovation
 • Samarbete
 • Ansvar
 • Professionalitet
Kontakt & Ansökan
Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryterare Lisbeth Hulander tel. 0730-81 74 04 mail, lisbeth.m.hulander@caverion.com

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes

Din ansökan vill vi ha senaste den 1 oktober 2021
OBS: Skicka gärna in din ansökan redan idag då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.caverion.se
Sista ansökningsdag 1 okt 2021 (11 dagar kvar)