Projektledare

Projektledare

Brinner du för kundnöjdhet och trivs i en bred och ansvarsfylld tjänst? Har du tidigare arbetat som projektledare eller kundansvarig och vill tillhöra ett starkt team på marknaden? Cash IT söker nu en till stjärna som vill arbeta tätt med leveransteamet och supportavdelningen, men framför allt nära integrationspartners. Känner du dig träffad? Sök redan idag!

TJÄNSTEBESKRIVNING & ERBJUDANDE

På Cash IT erbjuds du en bred roll i ett sammansvetsat och kompetent team som präglas av samarbete och öppenhet. Här får du komma in i en organisation där du ges utrymme att arbeta flexibelt och lösningsorienterat samtidigt som du har en bidragande position i företagets utveckling. Cash IT behöver nu en medarbetare som ska ansvara för kundnöjdhet och olika projekt kopplat till detta. Cash IT vill fokusera och utveckla kundupplevelsen och där blir du ankaret vid uppstartsprocessen samt under hela avtalsperioden. Du blir en del av en entreprenörsdriven verksamhet som satsar på hög kvalitet och service.

Vi söker en prestigelös och kundfokuserad person med tidigare erfarenhet från en kundfokuserad roll. Du får vara en del av arbetet mot Cash IT:s mål - och vara en viktig del i laget för att nå nya framgångar tillsammans. Du blir länken mellan leverans och support, där du kommer arbeta i onboarding-fasen gentemot partner.

Tjänsten som Projektledare innebär bland annat:
  • Projektleda kundleveranser med våra integrationspartners
  • Underhålla och förstärka relationen med integrationspartners
  • Planera och leda interna tekniska resurser
  • Genomföra projekt inom kundupplevelsen
PERSONPROFIL

Cash IT brinner för att ge optimal service och support för att underlätta detaljhandelns hantering av betal- och kassasystem. Vi söker därför efter dig som tidigare har arbetat kundfokuserat och/eller med projektledning. Du har ett tekniskt intresse och med det en förståelse för vår produkt.

Vi ser att du som söker är en arbetsam person som är engagerad och mån om att vilja representera Cash IT. I din roll är det mycket att hålla reda på varav arbetet kräver att du är en do:er som kan hålla en god struktur i ditt arbete och kan prioritera så alla deadlines uppfylls. För att det ska bli en perfekt matchning tror vi att du är en ansvarsfull, strukturerad, entreprenörsdriven och prestigelös person som ser lösningar före problem. Du är affärs- och resultatinriktad samt har en hög social kompetens. Körkort B och flytande i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav.

Övrigt

Start: 1 september
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Karlstad

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Camilla Aurell på 073-353 75 41 eller camilla.aurell@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Om cash it

Vi är en helhetsleverantör av kassasystem och betallösningar för framtidens detaljhandel.

Med våra system för Retail binder vi samman ett brett urval av innovativa produkter och tjänster som tillsammans gör butiker mer effektiva och lönsamma. Våra egenutvecklade lösningar med bland annat kassa (POS), mobila kassor (mPOS), självutcheckningskassor, betalningar, integrationer med affärssystem, analysverktyg, självscanning, besöksdetektorer och digitala hyllkantsetiketter används hos företag av alla storlekar inom detaljhandeln.

Cash IT är ett företag med över 20 år i branschen som levererar den senaste värdehöjande tekniken för att butik eller retailkedja ska bli så effektiv, lönsam och konkurrenskraftig som möjligt.

Cash IT är numera en del av Yabie och vi är nu drygt 100st anställda. Yabie är ett svenskt fintechbolag som utvecklar en flexibel och mobil Point-of-Sale och Payments-lösning. Resan började 2017 med att utveckla en betallösning för Apple-auktoriserade butiker i Norden

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 12 juni 2022 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.