Projektledare/produktägare till Cash IT

Projektledare/produktägare till Cash IT

Är du en affärsmässig, kommunikativ och driven projektledare som söker nästa utmanande arbete? Vill du komma till en roll där du får vara med och påverka på riktigt? Cash IT förstärker nu teamet och söker en projektledare med tekniskt intresse. Detta innebär att vi letar efter dig som vill utveckla vårt varumärke tillsammans med oss och våra kunder ute på marknaden.

Erbjudande och arbetsuppgifter
I rollen som projektledare på Cash IT kommer du arbeta fokuserat med företagets större kunder som finns i Sverige, Norge och Finland. Dina främsta arbetsuppgifter kommer innebära planering, ledning och styrning av projekt, med fokus på att driva effektiva systemimplementationer kopplat till kundernas önskemål och verksamheter. I varje projekt skapar du en positiv stämning, ett bra arbetsklimat bland deltagarna, stimulerar nytänkande samt säkerställer att projektgruppens deltagare är införstådda med projektets syfte och mål. Utöver projektledning blir du produktägare inom bolaget, vilket innebär att du ser till att produkt- och tjänstesortimentet är relevant och attraktivt för våra marknadssegment samt beslutar om produkternas roadmap. Du informerar och utbildar kollegor inom nya och befintliga produkter samt tjänster.

I rollen kommer du till exempel att:
  • Leda projektarbetet och ansvara för övergripande mål
  • Utforma projektplaner med projektgruppen tillsammans med kund samt förankra beslut och information i övriga organisationen
  • Delta i prioriteringsarbetet tillsammans med utvecklingsavdelningen
  • Säkerställa att sortiment är uppdaterat och redo att säljas
  • Tillsammans med marknadsavdelningen marknadsföra bolagets erbjudande ut mot kunderna
På Cash IT erbjuds du ett ansvarsfullt arbete med utmanande projekt som ställer höga krav på din kompetens och dig som person. Du kan förvänta dig att arbeta med spännande och inspirerande projekt som även ger möjligheten att aktivt påverka företagets utveckling tillsammans med dina kollegor. Som medarbetare på Cash IT får du en bidragande position i företagets framgångsresa.

Personprofil

Du har ett professionellt och affärsmässigt driv samtidigt som du sprider positiv energi och har lätt för att kommunicera med alla typer av människor. Som person är du öppen och anpassningsbar för olika kulturer och människor, du hanterar och upprätthåller relationer både internt och externt. En annan styrka du har är att leda en grupp med inspiration och engagemang, du strukturerar arbetet samt delegerar relevanta uppgifter vidare och ser till att saker blir genomförda på ett effektivt sätt.

För att lyckas i rollen ser vi vidare att du ha erfarenhet från projektledning inom teknik- eller retailbranschen. Ett stort plus är om du har ett teknikintresse och relevant utbildning inom området. Tjänsten kräver att du kan svenska och engelska flytande i såväl tal som skrift.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som säljare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 6 nov 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.