B2B säljare till Cash IT

B2B säljare till Cash IT

Tjänstebeskrivning

Motiveras du av att skapa relationer och vill utveckla din karriär inom försäljning? Trivs du med ett högt tempo i en fartfylld vardag? Då kan du vara den vi söker för tjänsten som B2B säljare till Cash IT.

Erbjudande och arbetsuppgifter
På Cash IT erbjuds du möjligheten att ta nästa steg i säljkarriären tillsammans med ett målinriktat och framgångsrikt team. Här får du komma till en organisation där du ges utrymme att arbeta med hela försäljningsprocessen, samtidigt som du har en bidragande position till företagets framgångsresa.

Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att bredda Cash IT:s kundstock. Du axlar ett stort ansvar för att prospektera, ta kontakt med potentiella kunder och driva affärer. Tjänsten innefattar uppsökande försäljning där du självständigt arbetar med hela säljprocessen från första kontakt till förhandling och avtalsskrivning. I rollen har du eget ansvar för att bygga upp din kundportfölj och etablera långsiktiga relationer. Du kommer att arbeta mot en individuell budget samt ha totalansvar för dina kunder som är en central del i företagets fortsatta utveckling. Din anställning inleds med introduktion för att du ska få de bästa förutsättningarna till att bli en grym säljare!

Företagets kunder finns över hela Sverige vilket innebär att ditt affärsområde sträcker sig från norr till söder. Detta innebär att resdagar förekommer samt kräver övernattningar på annan ort, detta ger dig möjligheten till framgångsrika affärer på en stor marknad.

Krav på person

Vi söker dig som älskar att göra mål! Det som kommer vara avgörande om du är rätt person, är din vilja, inställning och egna driv. Vi söker dig som vet att du kommer lyckas som säljare, oavsett du vill påbörja din karriär inom försäljning eller har flera års erfarenhet. Du har hög initiativförmåga samt avsikt att prestera utöver det vanliga.

Vi söker dig som vill arbeta i nära kundrelationer och strävar efter kicken av framgångsrik försäljning. Du har en förmåga att förstå kundernas behov och hur du kan hjälpa dem till en optimal lösning. Du kommer att göra stora affärer därför är det av stor vikt att du trivs i en ansvarsfull roll, där en av dina styrkor är att du är en genuin person som inger förtroende.

För att lyckas i rollen som B2B säljare krävs vidare:
  • Du har med fördel erfarenhet från försäljning, gärna i en närliggande bransch
  • Du är van och trivs i en roll där du arbetar efter tydligt uppsatta mål
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som säljare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt

Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 8-17
Plats: Karlstad med omnejd

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Sofia Larsson på 073-353 75 38. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Säljare, B2B säljare, försäljning, försäljare

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra kandidater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Försäljning & Marknad, Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 1999 utvecklar Cash IT det användarvänliga kassasystemet Cash IT Retail, som efterlever marknadens hårdaste krav på säkerhet och kontroll. Genom egenutvecklade kassasystem ges full kontroll över försäljningen. Tack vare integrationen med olika affärssystem erbjuds ett komplett butiksdatasystem där den manuella hanteringen minskar och informationen synkroniseras i alla led. Genom nära samarbeten med de ledande leverantörerna av hårdvara har Cash IT kontroll över hela kedjan från vår egen utveckling av programvara till leverans och underhåll av nyckelfärdiga system.

Cash IT är leverantörer till detaljhandeln, både vad gäller hårdvara, mjukvara, tjänster, lösningar och support. Företaget utvecklar och levererar användarvänliga betal- och kassasystem som anpassas helt efter verksamhet, från enskilda butiker till kedjor över hela landet.