Distriktsansvarig säljare – få försäljningsansvaret för Värmland

Distriktsansvarig säljare – få försäljningsansvaret för Värmland

Du får stor frihet att planera din
försäljningsstrategi, en attraktiv lön, bra förmåner och massor av kul.


Med ansvar för vår försäljning i Värmland tar du över en kundportfölj på en marknad med stor potential då vår nuvarande säljare går i pension efer 22 år på distriktet. Du säljer direkt till kunderna och om en specialprodukt behövs kan vi utveckla den. Hur du gör är helt upp till dig! Du får full frihet att omsätta dina idéer och finna vägen till succé.

Välkommen till Cargo Oil

Du blir en del av en verksamhet där humor varit med till att skapa vår succé. Vi tror nämligen på att glada medarbetare presterar. Även om vi inte är störst har vi vuxit mycket sedan starten för 48 år sedan. Hos oss får du 25 kollegor, 10 av dem tillsammans med dig täcker försäljningen i hela Sverige.

"Du ärver en kundportfölj som innehåller små och mellanstora verksamheter.
Merparten av din tid gör du kundbesök. Du visar och demonstrerar våra produkter och svarar på kundernas frågor. Till din hjälp har du vår back-office – redo att serva dig. De tar hand om administrationen och kan hjälpa till med komplicerade tekniska frågor så att du kan fokusera på försäljning,"
berättar försäljningschef Christer Rudh.

Dela erfarenheter med dina kollegor varje dag

Varje dag har du tät kontakt med dina kollegor. Ni delar med er av era erfarenheter och pratar försäljning. Varje fredag håller vi vårt säljmöte via Skype. Du använder även fredagen till att planera nästa vecka och boka in dina möten hos dina kunder.

"En gång om året kör vi vår årliga strategitur, då vi besöker en av våra marknader. Här lär vi oss en hel del – men får även tid att ha lite kul när vi inte jobbar," säger Christer vidare.

Grundlig utbildning

När du börjar hos oss får du en grundlig utbildning i våra produkter. Våra kunder finns även i livsmedelsbranschen och självklart får du de certifieringar du behöver. Därefter är du klar att komma igång och med full frihet bemästra försäljningen. Vi fokuserar på resultat – inte på hur du når dem.

Skarp relationssäljare

Du är säljare. Resten lär vi dig. Din viktigaste egenskap för att nå framgång i tjänsten är din förmåga att bygga upp och förvalta relationer till bland annat mekaniker, cykelproducenter och livsmedelsbranschen.
Vi föreställer oss att du:

· Har gedigen erfarenhet av försäljning – du har kanske sålt verktyg eller arbetskläder och har kanske även erfarenhet av att jobba som area sales manager.

· Du använder din egen bil – självklart får du milersättning.

· Du talar och skriver flytande svenska.

Du utgår från ditt hem.
Intresserad?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta försäljningschef Christer Rudh på 0708–994699.

Du söker
tjänsten genom att skicka din ansökan och ditt CV till christer@cargo-oil.se. Vi håller samtal löpande med kandidaterna därför är du välkommen att söka tjänsten redan idag.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Cargo Oil

Vi var pionjärer när det gäller miljöanpassade smörjmedel och har fortsatt med ett aktivt internationellt arbete för både miljö- och livsmedelsanpassade smörjmedel. Därför är det naturligt för oss att ständigt förbättra oss själva samt våra produkter med miljön i förgrunden.
Mer info
Kontaktperson Christer Rudh
Telefon 0708994699
Email Mejla Christer Rudh
Område Karlstad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.cargo-oil.se
Sista ansökningsdag 17 jan 2020 (41 dagar kvar)