Säljare, Karlstad

Säljare, Karlstad

Canon Business Center söker nu

Säljare till Karlstad

Gillar du att göra affärer? Är du i början av karriären eller har du några års erfarenhet inom försäljning?

Arbetsuppgifter

I rollen som säljare kommer du att arbeta med att sälja Canons lösningar som består av produkt, mjukvara & tjänst. Du bokar dina besök själv och kommer att skapa nya samt upprätthålla och utveckla befintliga kundrelationer.

"Vi på Canon Business Center Karlstad jobbar med att utmana våra kunders invanda rutiner kring dokumenthantering, både digitala- och pappersdokument. Vi jobbar med att effektivisera exempelvis fakturahantering, utskriftssäkerhet, skanningsflöden och återsökning av information.Du kommer att tillhöra ett team där framåtanda och lyhördhet står i fokus. Som säljare på Canon blir du partner med din kund och jobbar aktivt med att utveckla kundernas verksamhet."

- Anders Bergwall, Försäljningschef

Läs mer om hur det är att arbeta hos oss här.

Din profil

Vi letar efter kreativa problemlösare som är beredda att ta i och arbeta hårt och målfokuserat, någon som kan se till att Canon är i framkant i en ständigt föränderlig värld.

Vi ser även att du:
  • Är förtroendeingivande och duktig på att skapa relationer
  • Har en positiv attityd och ett genuint intresse av att bli framgångsrik inom försäljning
  • Är tävlingsinriktad och resultatorienterad
  • Är beredd på att arbeta hårt med besöksbokning och kundbesök för att bygga upp din egen kundbas som du sedan kan arbeta vidare med.
Kvalifikationer:
  • Gymnasieutbildning och några års arbetslivserfarenhet
  • Det är meriterande om du har ett stort nätverk i Karlstad.
Vi värderar dina personliga egenskaper högt vilket innebär att du inte behöver ha erfarenhet av uppsökande försäljning. Vi hjälper dig med hur du skall nå målen, men det är du som genomför insatsen.

Vi erbjuder

Dig en fantastisk möjlighet till personlig utveckling och möjligheten att få arbeta med andra framgångsrika säljare/affärsmän i ett marknadsledande bolag. Medarbetarna är grunden för vår framgång och utveckling - därför är vårt viktigaste mål entusiastiska medarbetare. Canon erbjuder en av branschens bästa affärsskolor (Canon Business School) där du finner: säljutbildning, produktutbildning och finansieringsutbildning. Allt planeras utefter dina önskemål, arbetsuppgifter och utveckling.

Kontakt

För frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Anders Bergwall på tefn 0704-505733 eller via mail: anders.bergwall@canon.se
Ansök snarast då urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Kyosei är Canons företagsfilosofi och innebär kort "att leva och arbeta tillsammans för allas bästa". Med filosofin som ledord arbetar vi för att skapa en arbetsplats som återspeglar mångfald och öppenhet. Du kommer att forma framtiden för ett företag som är starkt, ambitiöst och omtyckt, där människor gör bra saker tillsammans.

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, distriktsäljare, regionsäljare, utesäljare, fältsäljare, account manager, sälj, B2B
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 6 mars (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!