Kemiingenjörer till Cambrex

Kemiingenjörer till Cambrex

Är du ingenjör och vill arbeta inom kemiteknik i ett utvecklingsorienterat och dynamiskt läkemedelsföretag?

Är du en nyexaminerad ingenjör inom kemiteknik eller/och har något års erfarenhet från processindustri? Vill du vara en del av ett företag som tillverkar och utvecklar läkemedel som gör skillnad för andra människor? Då kan du vara processingenjören vi söker till Cambrex. Som ingenjör på Cambrex har du stora möjligheter för utveckling och olika karriärvägar.

Välkommen in med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Processingenjör hos Cambrex får du en unik helhetssyn då du arbetar med företagets produkter och följer dem genom hela tillverkningskampanjen från ax till limpa. I rollen arbetar du tätt ihop med projekt- eller produktgruppsledare.

Du ingår i ett positivt och engagerat gäng och har många kontakter med övriga delar av företaget. Cambrex är ett lönsamt och expansivt företag som står inför en spännande utvecklingsfas med många långsiktiga projekt som ger en positiv bild av framtiden.

Cambrex erbjuder stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll och du kan även gå vidare som exempelvis specialist, projektledare, gruppchef m.m

Dina framtida arbetsuppgifter

Du följer produkterna genom tillverkningen, ofta på plats i fabriken, och utreder löpande produkt- och processrelaterade frågor. Som Processingenjör fokuserar du på att säkerställa en kund- och uppdragsfokuserad processutveckling med avseende på säkerhet och kvalitet.

Arbetet som Processingenjör innebär att du ställs inför komplexa frågeställningar som kräver kreativ och strukturerad problemlösning. I dessa frågeställningar samarbetar du t ex med kollegor i produktion, R&D, Inköp/Logistik och Marknad.

I arbetsuppgifterna ingår bl.a. att:
  • Utveckla och designa processer för nya och befintliga produkter
  • Stödja produktion i processrelaterade frågor
  • Driva och genomföra förbättringsarbete enligt Lean och Six Sigma
  • Administrativt arbete
Eftersom tillverkning sker i fabriker med skiftgående personal, kan beredskapstjänstgöring komma att ingå i tjänsten.

Rollen innebär i korthet

Processingenjörsrollen ger dig ett omväxlande och utmanande arbete med en bred bas för goda utvecklingsmöjligheter i rollen och inom företaget

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en teknisk bakgrund, gärna en civilingenjörs- alternativt högskoleingenjörsexamen, med inriktning kemiteknik/bioteknik eller liknande.

Eftersom arbetet sker i projektform innebär det att du kommer arbeta effektivt tillsammans med andra för att uppnå resultat. Det innebär att du är kommunikativ med god förmåga att skapa helhetsperspektiv i ditt arbete. Arbetet som oftast är under tidspress, ställer krav på att du kan hantera stora mängder information på hög komplexitetsnivå. Du ska även ha förmågan att omsätta dina kunskaper till en sammanhängande och logisk dokumentation.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Kemi, Fysik & Biologi, Processingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 30 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.