Lastbilschaufförer & Kranbilsförare

Lastbilschaufförer & Kranbilsförare

Nu söker vi på Caland nya chaufförer och kranbilsförare inför sommaren!

Saknar du giltigt YKB?
Då erbjuder vi möjligheten att utbildas på plats hos oss. Hör av dig till Ellinor 054-220795 eller Henrik 054-220792 för mer information.

Du kommer arbeta ute hos något av våra kundföretag. Som chaufför hos Caland kan dina uppgifter vara varierande, allt från livsmedelstransporter till byggvarutransporter med kranbil. Vi ser till att du får ett uppdrag som passar dig.

Du utgår från Karlstad eller Skattkärr och arbetar heltid, dagtid måndag-fredag.

Din profil:

Som chaufför är du kundföretagets ansikte utåt och du representerar även Caland så därför är det viktigt att du kan hålla en hög servicenivå och arbetar på ett ansvarsfullt sätt.

För oss är det viktigt att du som söker har hög arbetsmoral och arbetsvilja. Arbetet kan ibland vara stressigt och tungt så du bör vara i god fysisk form, stresstålig och inte rädd för att ta i när det behövs.

Krav:

C- eller CE-behörighet

YKB (möjlighet till utbildning via oss)

Krankort (meriterande)

Digitalt förarkort

Tillträde:

Tjänsterna kommer tillsättas succesivt under våren så vi ber dig därför att ansöka till oss så snart som möjligt. Intervjuer hålls löpande.

Varaktighet:

Vi strävar efter att kunna erbjuda så långa sommarvikariat som möjligt och för rätt person kan även en fortsatt anställning även efter sommaren bli aktuell.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida http://caland.se/
Sista ansökningsdag 16 maj 2019 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hos Caland Företagsservice jobbar du som uthyrd konsult antingen internt inom koncernen eller ute hos någon av våra externa kunder. Du får möjligheten att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom områdena transport, bygg, handel och industri. Caland Företagsservice är en del av Calandkoncernen vilken grundades år 1994 av familjen Calais och Andersson. Familjeföretaget har sitt säte i Skattkärr, en ort utanför Karlstad. Läs mer om oss på caland.se eller besök oss på Facebook!