IT-säkerhetskonsult till C.A.G Engvall Security

IT-säkerhetskonsult till C.A.G Engvall Security

Vill du arbeta med IT-säkerhet, i varierande projekt och dessutom med ett gäng kollegor som erbjuder allt från seriösa kundmöten till avslappnade kontorspåhitt?
Då ska du söka tjänsten idag!

Dina arbetsuppgifter

Som säkerhetskonsult kommer du arbeta i diverse projekt med olika IT-säkerhetsfrågor och lösningar. Det kan vara allt från att hålla i utbildning inom säkerhet på företag för att öka säkerhetsmedvetenheten hos dem anställda, Bistå med expertis genom att exempelvis göra penetrationstester på affärssystem/webbsajter etc. till att vara med att hantera incidenter som kunder varit med om.

Din profil

Vi ser att du som söker tjänsten ska ha erfarenhet av att arbeta med någon form av IT, kanske som systemadministratör, IT-arkitekt, nätverksspecialist. Vi ser att din arbetsbakgrund samt ditt genuina intresse är det viktiga snarare än specifik akademisk utbildning.
Du ska vara en person som stämmer in på företagets beskrivning, du ska vara proffsig när det är viktiga möten och utföra dina arbetsuppgifter med kvalité och precision men du ska också besitta en god social kompetens och tycka om att ha kul på jobbet och vara en del av teamet.

Skallkrav:
  • Arbetslivserfarenhet inom nätverk, systemadministration eller dylikt
  • Svenskt medborgarskap då vissa slutkunder kräver det
Meriterande:
  • Arbetat med IT-säkerhet
  • Erfarenhet av att arbeta med molntjänster (Azure, Amazon eller dyl.)
Villkor

Placeringsort: Karlstad
Arbetstid: 08-17

Ansökningar, intervjuer och presentation av kandidater till kund sker löpande så tveka inte på att söka redan idag.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 2 feb 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

C.A.G Engvall Security är ett bolag som på uppdrag av kunder agerar experter och rådgivare i alla säkerhetsaspekter utefter kunders behov. C.A.G är en stor koncern med 9st dotterbolag inom IT-sfären och på kontoret här i Karlstad sitter det fem personer som lägger stor vikt vid att göra ett proffsigt, seriöst och gediget arbete samtidigt som man vill ha väldigt roligt under tiden.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.