PROJEKTLEDARE DÖRRMILJÖ, LÅS & SÄKERHET

PROJEKTLEDARE DÖRRMILJÖ, LÅS & SÄKERHET

Är du en strukturerad person med erfarenhet av byggprocessen och projektledning? Då kan du bli en i gänget hos BBGRUPPEN i Karlstad.


ANSVARSOMRÅDEN

Som projektledare kommer du att ansvara för att leda och driva våra projekt med fokus på helhets- och lönsamhetsansvar.

Våra projekt omfattar både elektronisk säkerhet och mekaniska låssystem. Din förmåga att kommunicera och leda sätter dig i förarsätet under genomförandefasen. Uppföljning mot uppsatta tidplaner och ekonomiskt utfall är en del av uppdraget.

Du måste ha ett nära samarbete med våra säljare, montagesamordnare, tekniker och projektadministratörer för att kunna driva effektiva projekt. Du kommer också att ha omfattande kundkontakt och är ansvarig för all samordning mot kunden i dina pågående projekt.

DINA KVALIFIKATIONER

För tjänsten som projektledare behöver du erfarenhet från arbete med bygghandlingar och ritningar samt inneha B-körkort. Vi söker dig som idag är projektledare, ledande montör eller har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har branschkännedom, produktkunskap och administrativ erfarenhet.

Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet från projekt samt själv har arbetat med elektronisk säkerhet.

Vi förutsätter att du inte förekommer i belastningsregistret.

Resor i tjänsten förekommer.

Tjänsten är placerad i Karlstad.


VIKTIGA EGENSKAPER

Du har viljan att utvecklas som projektledare och känner dig bekväm med byggprocessen. Du ser dig själv som en självgående person, som är bra på att organisera och ta tag i frågor när de dyker upp. Samordning och koordinering är en viktig faktor för ett framgångsrikt projekt. Du värdesätter ett högt tempo och har ett flexibelt arbetssätt.

Du har förmågan att på ett naturligt sätt inge förtroende och med din tekniska kompetens se till att våra projekt går i mål.

Vi värdesätter givetvis dina kunskaper, men värderar också dina personliga egenskaper högt.

VI ERBJUDER

På BBGRUPPEN blir du en i gänget i en rikstäckande företagsgrupp. Du får möjlighet att arbeta tillsammans med engagerade och kunniga kollegor som tillsammans har lång och bred erfarenhet av branschen. Vi erbjuder dig en varierad tjänst i en arbetsgrupp med högt i tak.

Utöver härliga kollegor har vi andra förmåner såsom friskvårdsbidrag, möjlighet till vårdförsäkring och tjänstepension. Vi ser fram emot att presentera oss närmare under rekryteringsprocessen.

ANSÖKAN

Välkommen med din ansökan snarast till HR-ansvarig hans.lind@bbgruppen.se

Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

Om du har frågor kring tjänsten, kontakta platschef Marcus Franzén på telefon 010-163 64 34
Mer info
Kontaktperson Marcus Franzén
Telefon 010-163 64 34
Område Karlstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bbgruppen.se
Sista ansökningsdag 14 juli (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BBGRUPPEN levererar produkter och smarta lösningar inom lås, säkerhet, beslag och inredning till bygg- och fastighetsbranschen. Vår samlade kapacitet och kompetens ger marknaden mer än bara produkter – målet är att vår kunskap och erfarenhet ska minska våra kunders kostnader. Det vinner vi alla på.

Vår resa tog sin början av 50-talet då AB Byggbeslag startade sin verksamhet i Karlstad med försäljning av beslag till proffsmarknaden. Under åren som gått har både vårt erbjudande och vår verksamhet växt, dels genom nyetableringar och dels när nya företag anslutit runt om i landet. Sedan en tid tillbaka är vi EN grupp – BBGRUPPEN.