Statiker / Byggkonstruktör / Beräkningsingenjör till Structor Värmland AB

Statiker / Byggkonstruktör / Beräkningsingenjör till Structor Värmland AB

Vill du ta nästa steg i karriären till ett företag med stora utvecklingsmöjligheter? Har du några års erfarenhet inom byggnadskonstruktion och ett genuint intresse för beräkningar och hållfasthet? Då har du chansen att bli en nyckelspelare på Structor Värmlands Jönköpingskontor. Tillsammans med drivna kollegor får du möjligheten att utveckla dig själv och din arbetsplats.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Structor Värmland AB.

Om företagetStructor ser möjligheter. Företaget gör det genom att tänka nytt, fritt och tillsammans. Structors signum är specialistkompetens, enkelhet och småskalighet. Detta har gjort företaget till ett av Sveriges större och ledande kunskapsföretag inom samhällsbyggnadsområdet. Structor består av självständiga och partnerägda konsultbolag, där det är max en busslast med medarbetare i varje bolag. Detta innebär delaktighet och korta beslutsvägar. Alla medarbetare inom Structor är konsulter och drivs av samma vilja att se, skapa och förverkliga möjligheter.

Structor Värmland AB har funnits sedan 2007 och år 2018 blev företaget utsedda till ett av Sveriges superföretag av Veckans Affärer och idag består företaget av 22 medarbetare, varav tio medarbetare sitter på kontoret i Karlstad. Däremot arbetar samtliga medarbetare i Structor Värmland tillsammans i projektgrupper kontoren emellan. Företaget präglas av en öppen miljö där allas åsikter och idéer väger lika.

ArbetsuppgifterSom statiker arbetar du med projektering av alla typer av komplexa byggnader på projekt inom både privat och offentlig sektor. Du tittar på byggnadens stabilitet, beräknar tjockleken på väggar och stommar, analyserar och beräknar mängden armering och bygger upp statiska modeller för att säkerställa kvalitet i byggnaden. Ditt fokus är att analysera och hantera dimensioneringsuppgifter på Prefabelement, där du bryter du ner projektet till detaljdimensionering och beräknar varje del för sig. Du ansvarar för att ta fram underlag till dina kollegor som står för modelleringen. Därefter planerar du utförandet av projektet tillsammans med ditt team. Ni sätter upp tydliga tidsplaner för varje moment i projektet och skapar en leveranstidsplan med hänsyn till bland annat modelleringstider och produktionstider.

Structor främjar sina anställdas utveckling och erbjuder stora möjligheter till kompetensutveckling och avancering inom bolaget.

Formella krav
  • Du har en byggingenjörsutbildning eller likvärdig utbildning
  • Några års arbetslivserfarenhet av Prefab-dimensionering och statiska beräkningar
  • Talar och skriver obehindrat på svenska
  • Meriterande: om du har kunskap om och eventuell utbildning i SS-EN 1090 och Eurocode samt FEM design
Vi tror att du som söker har ett allmänt intresse för Prefab dimensionering och trivs bland driftiga kollegor. Som person är du hjälpsam och du ställer alltid upp för att stötta andra, oavsett om det ingår i dina arbetsuppgifter eller inte. Du är mån om organisationen och kan sätta din egen agenda åt sidan för att bidra till organisationens framgång. Samtidigt sätter du upp höga mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dem. Din motivation ligger i möjligheten att utvecklas och du har en stark tävlingsinstinkt. Utöver detta motiveras du av att agera problemlösande och du har intresset samt förmågan att fördjupa dig i komplexa problem. I rollen som statiker blir kvalitén en viktig aspekt, därför är du grundlig och du tycker om att göra saker ordentligt med god framförhållning mot angivna tidsramar.

Övrig information
Start: Efter överenskommelse
Plats: Karlstad
Lön: Efter överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Statiker, byggingenjör, byggkonstruktör, demensionering, Prefab, Prefab dimensionering, betong, projekt, konstruera, Prefabelement, betongelement, husbyggnation, Jönköping, Karlstad, Huskvarna, Nässjö, Tenhult, Habo, Värmland
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!