Avdelningschef El till Prenad Karlstad

Avdelningschef El till Prenad Karlstad

Prenad är en del av Bravida som är störst i Norden inom installation och service med cirka 11 000 medarbetare. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar. Genom effektiva och miljömedvetna installationer och underhållande service inom el, vs och ventilation, ger Prenad fastigheter liv. Vi levererar helhetslösningar och specialisttjänster, allt från design och projektering till installation, drift och underhåll. Bolaget, som flera år i rad rankats till Sveriges bästa arbetsgivare, är nu i en expansiv fas och vill satsa på nya talanger, kanske är du en av dem?

Nu söker vi en avdelningschef inom El till Prenad i Karlstad.

Beskrivning av tjänsten

Du kommer till en organisation som ska växa! I rollen som Avdelningschef EL; sprudlar du av energi och ansvarar för att leda vårt team framåt och skapa hållbara lösningar för befintliga och nya kunder. Du arbetar affärsmässigt och serviceinriktat med kundens behov i fokus. Du ingår i regionens ledningsgrupp och bidrar aktivt till att utveckla verksamheten.

Om jobbet:
I rollen som avdelningschef på Prenad ansvarar du för att med utgångspunkt från krav, målsättningar och interna policys, leda och utveckla avdelnings verksamhet och personal för att uppnå bästa möjliga lönsamhet. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:
 • Säkerställa att koncernens ledningssystem för t ex kvalitet, miljö, inköp, arbetsmiljö, code of conduct, attest/beslutsrättsinstruktion, ekonomi och interna processer efterlevs
 • Ta del av information som rör ansvarsområdet samt ansvara för att rätt information når ut till samtliga på avdelningen
 • Ledaransvar för samtliga medarbetare på avdelningen samt genomföra utvecklings- och lönesamtal med direktrapporterande årligen
 • Service- och nykundansvarig
 • Ingå i regionens ledningsgrupp och bidra aktivt till att utveckla verksamheten genom att säkerställa att ledningens gemensamma mål nås.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Att med utgångspunkt från krav, målsättningar och företagets policy leda och utveckla avdelningens verksamhet och personal för att uppnå bästa möjliga lönsamhet, samt öka tillväxten.
 • Att aktivt bidra till företagets utveckling och att ledningens gemensamma mål nås
 • Att genomföra kundaktiviteter för att förstärka och vidareutveckla relationerna med nuvarande och nya kunder.
 • Ledaransvar för att utöka vår serviceverksamhet.
Vem är du?

Vi söker dig med teknisk högskoleexamen eller annan jämförbar teknisk utbildning i kombination med minst 5 års branscherfarenhet inom el och dokumenterad erfarenhet av ledarskap. Du har sedan tidigare erfarenhet av projektledning, upphandlingar samt god förhandlingsvana. Vidare krävs att du har goda kunskaper inom administration och ekonomi, då det är centralt i rollen. Vidare ser vi gärna att du är en driven entreprenör, är lyhörd och är en god kommunikatör. B-körkort är ett krav.

Du vill ta dig an ett chefs- och ledaransvar för att utveckla såväl företaget och medarbetarna, som avdelningen. Följande egenskaper är värdefulla för tjänsten:
 • Goda ledaregenskaper
 • Förmåga att skapa långsiktiga relationer
 • Se affärsmöjligheter och vara en driven entreprenör
 • Social kompetens och mycket energi
 • Ödmjukhet med starkt driv att lyckas
För att trivas och lyckas på Prenad behöver du:
 • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Prenad jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet
 • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Prenad till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
 • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd
 • Jobba med stil. På Prenad gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.
Prenad eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 1 december.

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 1 dec 2019 (10 dagar kvar)