Isoleringsplåtslagare Karlstad

Isoleringsplåtslagare Karlstad

Job description:

Dina arbetsuppgifter
Arbetet inom isolering innebär bland annat tekniskt isoleringsarbete inom industri och byggsektorn.

Arbetet sker på varierande arbetsplatser oftast i södra delarna av Värmland men resor kan förekomma, men med Karlstad som tjänsteställe.

Dig som person
Vi söker dig som har erfarenhet av yrket och det är meriterande om du har certifikat. Då resor mellan arbetsplatserna är vanligt förekommande är det ett krav att du har B-körkort och bil.

Vi har också möjlighet att anställa dig som företagslärling där du får både praktisk och teoretisk utbildning av företaget. Branchorganisationens egna skola; IF-skolan, kompletterar dessutom med både teori och praktiska kurser, allt enligt en utbildningsplan för att du ska få ett certifikat vid fullgjord utbildning. Kravet är att du är minst 18 år, har godkända gymnasiebetyg i svenska, engelska och matematik samt har B-körkort och bil.

Arbetet sker både i team och individuellt, därför är det viktigt att du har lätt för att samarbeta med andra människor, att du kan arbeta självständigt och att du vill ta eget ansvar.

Det är också viktigt att du har en positiv inställning och är serviceinriktad då du träffar Bilfingers kunder dagligen. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrunder.

Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas löpande, skicka därför in din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag 2022-08-31.

Ansökning sker via vår hemsida https://nordics.bilfinger.com/

Kontakt
Frågor kring tjänsten, kontakta Avdelningschef Morgan Vestlund 070-633 39 29

Profile description:

Vi ser fram emot din ansökan!

Operations Bilfinger Engineering & Maintenance Nordics AB Permanent Blue-collar workers (Hourly) High-school diploma or equivalent Operations - Insulation jessica.ahlqvist@bilfinger.com
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 aug 2022 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker dig som är utbildad Isoleringsplåtslagare alt. intresserad av en anställning som företagslärling som Isoleringsplåtslagare!

Bilfinger är en internationell leverantör av industri- och ingenjörstjänster inom flera discipliner och på olika marknader. Vi har 31 000 anställda på global basis. Vår koncern, Bilfinger SE, har sitt huvudkontor i Mannheim, Tyskland. I Norden finns vi representerade i Norge, Sverige och Finland och har 3 500 anställda i olika projekt hos spännande kunder, onshore och offshore.