Erfaren fjärrchaufför

Erfaren fjärrchaufför

Tycker du om att köra lastbil och jobba
självständigt? Då kan du vara rätt person för detta jobb!

Info om tjänsten:
Nu söker vi en erfaren fjärrchaufför för rutten Karlstad-Göteborg. Ditt uppdrag är att hämta gods från vår kunds terminal i Göteborg till vår terminal i Karlstad. Du kommer att jobba ihop med 2 andra chaufförer i 2-skift och 38-timmars vecka.

Åkeriet distribuerar kylda och frysta livsmedel i Värmland och Dalsland. Vi hämtar gods hos olika leverantörer till vår egen kyl- och frys-terminal i Karlstad. Maten levereras sedan vidare till kunder som butiker, äldreboenden och skolor av våra andra distributionschaufförer.

Utöver dina 2 kollegor har du ett 40-tal övriga chaufförer och terminalarbetare och har även hjälp av 2 arbetsledare och driftchefen. Vi har fina bilar som vi tar väl hand om och som körs på miljö-vänligt bränsle. Du och dina kollegor tar hand om "er" bil och släp.

Upplärning sker innan start under ca två veckor. Vi erbjuder trygg anställning genom ett tecknat kollektivavtal för lön och villkor och vi har ett gott samarbete med Transport- förbundet. Vi har även bra förmåner och jobbar mycket med hälsa och friskvård.
Lokaliseringsort är Karlstad.

Kvalifikationer:

Du behöver ha BECE-behörighet, YKB och personligt förarkort, truckkort A1-A4 och gärna ADR för farligt gods. Att ta eget ansvar och egna initiativ är naturligt för dig och du gillar att sköta ditt jobb självständigt. Du uttrycker dig också väl i tal och skrift på svenska.

Det är önskvärt att du har minst 2 års erfarenhet som fjärrchaufför och har god vana från körning med lastbil med släp. Datavana för mottagning och avprickning av order är en fördel. Erfarenhet av körning av kylda och frysta varor är också en merit.

Välkommen med din ansökan på:
Beves hemsida eller till:
  • Lena Hedström på lena@holfast.se, 054-444 28 61.
  • Patrik Ambjörnsson på patrik@beves.se, 070-566 94 14.
Då tidigare medarbetare redan slutat sker intervjuer löpande för snabb tillsättning, men sista ansökningsdag är 2019-04-30.
Vi hoppas du blir intresserad och vill bli en av oss!
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://beves.se/lediga-jobb/
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beves är ett lönsamt företag i en konkurrensutsatt bransch. Som företag lägger vi stor vikt vid att du ska trivas med ditt arbete och dina kollegor. Med rätt yrkeskompetens är det vår övertygelse att trivseln också avspeglas i sättet vi utför vårt arbete på och hur vi hanterar mötet med våra kunder.

Vår ambition är att vara ett modernt transportföretag med fokus på miljö, säkerhet och kvalité genomgående i verksamheten, Vi är Miljö & kvalitet certifierade ISO 9001 & 14001.
Digitalisering och teknisk branschutveckling är viktiga delar för vår verksamhet och målet är att vara en del av det.