Säljare NIVEA, Karlstad

Säljare NIVEA, Karlstad

Säljare till NIVEA Beiersdorf
Distrikt Värmland

Vill du jobba med starka varumärken i ett av de marknadsledande företagen inom dagligvaruhandeln? Då kan du vara vår nästa Säljare!

Beiersdorf söker en målfokuserad säljare som kommer att arbeta med de stora DVH-kedjorna samt större varuhus. Du kommer att företräda Beiersdorfs marknadsledande varumärken inom Personal Care och Skin Care: NIVEA, Dubbeldusch och Atrix.

Vi kan erbjuda dig en utvecklande och intressant tjänst i en dynamisk och internationell miljö, med mycket starka varumärken. Ett spännande jobb med möjlighet att påverka din och Beiersdorfs fortsatta utveckling!

Tjänsten innebär att sälja in våra kampanjer, koncept och nyheter. Tillsammans med kund skapa säljfrämjande exponeringar. Du ansvarar för att driva försäljningen mot uppsatta mål samt säkra lönsam tillväxt för oss som bolag och våra kunder.

Distriktet omfattar Värmland och även delar av Dalarna, vilket gör att du kommer ha en del övernattningar ibland. Vi ser Karlstad med omnejd som en lämplig bostadsort.

Vi erbjuder
 • Ett innovativt bolag som ligger i framkant med hållbar produktutveckling och som tar sitt miljömässiga och sociala ansvar.
 • En utvecklande och intressant tjänst i en internationell miljö, med världsledande och mycket starka varumärken, bl.a. NIVEA, Atrix och Dubbeldusch.
 • Förståelse för att det är medarbetarnas prestationer och engagemang som driver Beiersdorfs utveckling.
 • En arbetsmiljö med en unik blandning av vinnarinställning och lagarbete. Vi bryr oss om både resultaten och människorna bakom dem.
Vi söker dig som
 • Har ett stort engagemang och inre driv med sinne för affärer.
 • Är strukturerad, målmedveten och har en god planeringsförmåga.
 • Är en positiv, ödmjuk och prestigelös person.
 • Bidrar till både energi och kreativitet.
 • Du har förmåga att utveckla långsiktiga relationer med både kunder och kollegor.
 • Inser vikten av teamarbete och delar gärna med dig av erfarenheter som driver gruppen framåt.
 • Är social och självgående.
 • Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från dagligvaruhandeln.
Har du god erfarenhet av försäljning, kunskap och erfarenhet från dagligvaruhandeln är det meriterande.

Kontakt
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolen. Frågor om tjänsten besvaras av Rekryteringskonsult Anette Bergman som du når på telefon: 0702-96 96 91.

Ansökan
Känner du igen dig i ovanstående beskrivning är du välkommen med din ansökan. Urval kommer att ske löpande med hänsyn till semesterperiod under stor del av juli.

Beiersdorf är ett globalt hudvårdsföretag med mer än 150 dotterbolag och över 17 000 anställda världen över. Vår internationella framgång bygger på starka varumärken inom hudvård. I Norden är vår framgång baserad på våra starka varumärken NIVEA, Eucerin, Hansaplast, Atrix och Dubbeldusch. Beiersdorfs vision är att vara nummer ett inom hudvård i världen. Vi strävar efter en hållbar tillväxt och lönsamhet. Nyckeln till vår framgång är våra anställda; som har en passion för våra konsumentvarumärken, produkter och en entreprenörsanda för att hjälpa oss att överträffa våra mål. Mer om Beiersdorf: www.beiersdorf.se

Sökord: Säljare, Area Manager, Area Sales Manager, Regionsäljare, Distriktsäljare, Konsulent, Säljkonsulent, DVH, Dagligvaruhanden
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 30 aug (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!