Lärare i textilslöjd 25% Väse skola

Lärare i textilslöjd 25% Väse skola

Vill du vara med och skapa framtidens Karlstad? Hos oss i koncernen Karlstads kommun kan du göra skillnad på riktigt. Här är varje medarbetare en viktig del i helheten och tillsammans hjälps vi åt att förverkliga vår vision om "Ett bättre liv i Solstaden". Kom och väx med oss!

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för förskola och skola för cirka 13 200 barn och elever och är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi har förskolor, familjedaghem, öppna förskolor, förskoleklasser, grundskolor, grundsärskolor, fritidshem och kulturskola och arbetar även med barn- och elevhälsofrågor. Vi rustar barnen för framtiden.

Beskrivning
Väse skola är en F-6 skola som ligger en bit österut utanför Karlstads stadskärna. På skolan går det drygt 140 elever och här möts du av glädje, nyfikenhet och ett genuint intresse för alla elever som finns i verksamheten. Skolan kännetecknas av hög trivsel bland både elever och personal. Väse skola utformar undervisningen med hänsyn till varje elevs behov och strävar efter hög måluppfyllelse.

Arbetsuppgifter
Vi söker en lärare i textilslöjd till Väse skola för undervisning i åk 3-6. Du planerar, genomför och utvärderar din undervisning samt betygsätter och bedömer elevernas arbeten. Genom samarbete med ämneskollega i trä- och metallslöjd utvecklar ni slöjdämnet på skolan. Vi vill att du är självständig i ditt arbete och värdesätter samarbete med kollegor för att skapa de bästa förutsättningarna för eleverna. Tjänsten är på 25% och arbetet är förlagt till tisdagar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad och behörig lärare. Tidigare erfarenheter av arbete inom textilslöjd ses som meriterande. Som person är du en tydlig ledare som leder och organiserar arbetet så att en trygg lärandemiljö för eleverna skapas. Du är kreativ, lyhörd och strukturerad samt möter eleverna utifrån deras förutsättningar. Nära samarbete med andra är något du trivs med och du ser det kollegiala lärandet som en självklar utgångspunkt för din egen utveckling.
Det är viktigt att du har lätt för att skapa relationer, har en god arbetsförmåga, är en trygg person som är bra på att vara tydlig i din kommunikation. I ditt arbete ska du alltid ha eleverna i fokus. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du skyddade personuppgifter ska du inte registrera dina ansökningshandlingar i vårt rekryteringssystem och inte heller skicka in dem via e-post. Vänd dig istället till kommunens växel 054-540 00 00 för vidare hantering.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://karlstad.varbi.com
Sista ansökningsdag 15 okt 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Karlstads kommun är en av Värmlands största arbetsgivare, med mer än 7 000 medarbetare fördelat på flera hundra olika yrkesroller. Tillsammans skapar vi bra dagar för Karlstadsborna och hos oss får du jobba med sånt som är viktigt på riktigt. Vi tar hand om barn och äldre, smyckar staden med blommor, ordnar meningsfulla fritidsaktiviteter, ger värdefull utbildning, levererar värme, behandlar ansökningar samt planerar och bygger så att fler ska få plats och trivas i vår kommun. Hos oss får du stolta kollegor som med äkta arbetsglädje utvecklar Karlstad långsiktigt och hållbart. Över 90 000 Karlstadsbor är beroende av vårt arbete.