Tekniker säkerhetslösningar

Tekniker säkerhetslösningar

TEKNIKER SÄKERHETSLÖSNINGAR

Är du kunnig inom inbrottslarm, passersystem, el och mekanik samt intresserad av lösningar inom dörrmiljö, lås och säkerhet? Då passar du in i teamet av tekniker hos BBGUPPEN i Karlstad.

Ansvarsområden
Som tekniker i BBGRUPPEN kommer du att arbeta i våra projekt- och serviceuppdrag. Arbetet innebär ett nära samarbete med både projektledare, montagesamordnare och övriga tekniker.

I din tjänst ingår dessa arbetsuppgifter:
 • Programmering, driftsättning och service av inbrottslarm och passersystem.
 • Montage och driftsättning av dörrautomatik och övrig dörrbeslagning.
 • Läsa och förstå låsscheman och ritningar
 • Underhåll och serviceav vårt totala produktsortiment
Din profil
Vi ser gärna att du har några års praktisk erfarenhet av inbrottslarm och passersystem. Har du tidigare arbetat med installation av dörrstyrning, CCTV eller är utbildad låssmed är det också meriterande. Trots våra tekniska önskemål är det du som person som är viktigast.

Arbetet som tekniker i BBGRUPPEN är varierande och du deltar i allt från större projekt till mindre enskilda serviceuppdrag. Av samma anledning är du effektiv både i grupp och på egen hand.

Kvalifikationer
 • Grundläggande datakunskaper och B-körkort
 • Du behärskar svenska, då du har kund- och leverantörskontakter
 • Körkort är ett krav. Resor i tjänsten förekommer.

Tjänsten är placerad i Karlstad.

Vi erbjuder
I BBGRUPPEN får du möjlighet att arbeta med engagerade och kunniga kollegor med lång och bred erfarenhet. Vi erbjuder dig en mycket spännande tjänst där du får stort mandat att påverka enhetens utveckling framöver. Du kommer att vara en nyckelperson i den fortsatta tillväxten.

Utöver härliga kollegor har vi andra förmåner såsom friskvårdsbidrag, möjlighet till vårdförsäkring, tjänstepension. Vi ser fram emot att presentera oss vidare under rekryteringsprocessen.

 • Att bli en i gänget i en rikstäckande företagsgrupp som växer sig allt starkare
 • Förmånen att delta i kvalificerade projekt som ger dig chans att utvecklas i din roll
 • Friskvårdsbidrag
 • Företagshälsovård
 • Möjlighet till förmånsbil
Ansökan
Välkommen med din ansökan snarast till HR-ansvarig Hans Lind via hans.lind@bbgruppen.se

Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Om du har frågor kring tjänsten, kontakta platschef Marcus Franzén på telefon 010-163 64 34
Mer info
Kontaktperson Marcus Franzén
Telefon 010-163 64 34
Område Karlstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 nov (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BBGRUPPEN levererar produkter och smarta lösningar inom lås, säkerhet, beslag och inredning till bygg- och fastighetsbranschen. Vår samlade kapacitet och kompetens ger marknaden mer än bara produkter – målet är att vår kunskap och erfarenhet ska minska våra kunders kostnader. Det vinner vi alla på.

Vår resa tog sin början av 50-talet då AB Byggbeslag startade sin verksamhet i Karlstad med försäljning av beslag till proffsmarknaden. Under åren som gått har både vårt erbjudande och vår verksamhet växt, dels genom nyetableringar och dels när nya företag anslutit runt om i landet. Sedan en tid tillbaka är vi EN grupp – BBGRUPPEN.