Autowåx Bil AB söker nu marknadens bästa servicemarknadschef

Autowåx Bil AB söker nu marknadens bästa servicemarknadschef

Autowåx Bil AB är ett familjeföretag som sedan 1996 är auktoriserad BMW och MINI återförsäljare i Karlstad. Företaget representerar BMW och är ett serviceföretag med bilförsäljning, reservdels-försäljning samt verkstad.

Hos oss berättar vi för våra kunder att du kan förvänta dig personlig omsorg. Denna filosofi är noggrant etablerad hos oss. Här är varje kund en huvudperson som hela teamet vill göra sitt bästa för. Vår vision är att kunden skall vara helt nöjd. Detta kommer du som Servicemarknadschef hos oss att ha en stor del i.

Arbetet som Servicemarknadschef är en av de betydelsefullaste tjänsterna på vår anläggning. Du är länken mellan våra kunder och verkstaden och har mycket kontakt med våra mekaniker. Vi jobbar med premiumbilar och ska därmed ge våra kunder premium service.

För att passa in hos oss har du erfarenhet av kundservice på hög nivå. Du tycker mycket om att träffa nya människor och får dem att känna sig välkomna och väl omhändertagna. Du vill framåt och är en driven och ärlig person. Din tekniska kompetens om fordon är viktig och ses som meriterande. Hos oss har vi ett gemensamt ansvar för att allt blir gjort och det är därmed oerhört viktigt att du har en god samarbetsförmåga. Samtidigt är ödmjukhet en egenskap vi värdesätter och precis som nuvarande besättningen är du en lagspelare.

I Servicemarknadschefens arbetsuppgifter ingår bl.a. personalplanering, leda och fördela arbetet, kundvård, budgetering, kalkylering samt vara delaktig i den dagliga driften. Som person är Du flexibel, noggrann och självständig. Du har ett tydligt ledarskap med vana att motivera, inspirera och coacha dina medarbetare. Du är handlingskraftig, målfokuserad, kommunikativ och har lätt för att samarbeta på alla nivåer både internt och externt. I rollen ingår att leda och utveckla arbetet och teamkänslan i Autowåx's anda. Du ingår i ledningsgruppen för Autowåx Bil AB och lyder direkt under VD i alla övergripande och strategiska frågor.

Din profil
Du är en driven chef med ett brinnande intresse för service. Som Servicemarknadschef hos oss är det viktigt att du är lyhörd, empatisk och prestigelös. Du har viljan att ge alla våra kunder och medarbetare det där lilla extra som gör att de kommer tillbaka till oss och stannar hos oss. Du är en lagspelare som har lätt för att arbeta i team och bidra till helheten. Att du känner och tar ansvar för verkstaden och den lokala affären är en förutsättning för att arbeta hos oss. Du är engagerad, planeringskunnig, samt har en framåtanda och vilja att prestera. Ett intresse för branschens produkter är självfallet en fördel.

Erfarenhet/Krav
Vi ser gärna sökande som idag är verkstadschef eller har motsvarande bakgrund inom bilbranschen. Erfarenhet i Kobra och Cabas. Mycket goda kunskaper i svenska i båda tal och skrift, god datavana är ett krav.

Vi garanterar dig ett intressant och stimulerande arbete med stora utvecklingsmöjligheter.
Möt framtiden med Autowåx Bil AB i Karlstad!

Kontaktpersoner: Magnus Gustafsson 0702-217712
Sista ansökningsdag 2019-10-31
Ansökningar tas enbart emot via post eller mail. Ansökningsprocessen börjar omgående och intervjuer kommer att ske löpande.

Ansökan via mail: mg@autowax.se
Mer info
Kontaktperson Magnus Gustafsson
Telefon 0702-217712
Email Mejla Magnus Gustafsson
Område Karlstad
Yrkesroll Fordon, Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (12 dagar kvar)