Serviceledare och servicetekniker till Assemblin Ventilation i Karlstad

Serviceledare och servicetekniker till Assemblin Ventilation i Karlstad

Vi satsar på vår serviceavdelning och behöver nya friska fläktar!

Vi söker en proaktiv superhjälte, du kommer vara vår expert mot kunden och du gillar att lösa problem och hitta förbättringar för vår kund. Efterfrågan på Assemblin Ventilations tjänster ökar och vi behöver fler erfarna, duktiga och trevliga medarbetare som vill ansluta till filialen.

På Assemblin Ventilation kommer du att jobba med olika typer av projekt och serviceuppdrag. Det inkluderar allt från injustering och driftsättning av nya installationer till felsökning, optimering och service på befintliga anläggningar. Du planerar dina serviceuppdrag själv och rapporterar till servicechefen. Arbetet är till stor del självständigt men du kommer ha tät kontakt med dina kollegor. På Assemblin jobbar vi hårt men vi tycker att det är minst lika viktigt att trivas bra och förhoppningsvis ha lite kul mellan varven.

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet som servicetekniker inom ventilation, gärna med kunskaper inom styr & regler och kyla. Har du även el eller OVK-behörighet så är det kanonbra. I rollen som servicetekniker är du den som representerar Assemblin ute hos våra kunder, därför tror vi att du är en person som har ett professionellt förhållningssätt och du gillar helt enkelt att vara ansiktet utåt. Vi tror att du har full koll på hur du ska utföra ditt arbete och att du trivs riktigt bra med att kombinera det praktiska arbetet med att möta människor. Får vi drömma lite till så hade det varit toppen om du var tjej, för helt ärligt är vi mest killar.

Är du intresserad av serviceledarrollen så har du nog dessutom erfarenhet av att planera och leda arbetet för andra.

Goda kunskaper i svenska språket och B-körkort är ett krav.

Vår framgång är bara luft

Varje uppdrag är unikt och varje lösning är unik, vi är organiserade så att vi är med hela vägen - från konstruktion till service och underhåll. Varje projekt är summan av tusentals detaljer som måste koordineras och byggas ihop till en helhet, det gör vi genom att anställa medarbetare med rätt kompetens och rätt inställning. Du kommer att arbeta i ett företag som värnar om den lokala förankringen. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt. På Assemblin är vi stolta över det vi gör och inte minst över våra medarbetarer som ser till att få det gjort.

Ansökan och kontaktperson

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan. Välkommen att registrera din ansökan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast 2022-08-12. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information om rollen kontakta Daniel Nordqvist på 010-202 8458 eller daniel.nordqvist@assemblin.se
Mer info
Kontaktperson Daniel Nordqvist
Telefon 070-2033043
Område Karlstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Ventilation
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 juli 2022 (24 dagar kvar)