Projektledare till Assemblin Ventilation i Karlstad

Projektledare till Assemblin Ventilation i Karlstad

Vi söker en projektledare inom entreprenad på Assemblin Ventilation. Du kommer att leda installationsprojekt från start till mål och ha ansvar för att allt löper på som planerat. Det kommer vara omväxlande dagar med bygg-, installations- och ekonomimöten, uppföljningar, kontroller och prognoser. Möten med kollegor och kunder, uppföljning av kvalitets- och miljöplaner. Naturligtvis är du inte ensam, vi är en filial med ca 20 anställda med lång erfarenhet inom installationsbranschen. Vi jobbar nära varandra, hjälps åt och strävar efter att ha lite roligt på jobbet också.

Din bakgrund

Vi drömmer om en person som har tidigare erfarenhet av projektledning inom installation, men du kan också ha fått din projektledarerfarenhet inom bygg- eller fastighetsbolag. Du gillar att skapa affärsrelationer, nå resultat och är en fena på att kommunicera. Noggrannhet är viktigt liksom att du är strukturerad. Kontaktytorna är många för en projektledare så att du gillar människor och möten är också en förutsättning.

Goda kunskaper i svenska språket och B-körkort är ett krav.

Vår framgång är bara luft

Varje uppdrag är unikt och varje lösning är unik, vi är organiserade så att vi är med hela vägen - från konstruktion till service och underhåll. Varje projekt är summan av tusentals detaljer som måste koordineras och byggas ihop till en helhet, det gör vi genom att anställa medarbetare med rätt kompetens och rätt inställning. Du kommer att arbeta i ett företag som värnar om den lokala förankringen. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt. På Assemblin är vi stolta över det vi gör och inte minst över våra medarbetare som ser till att få det gjort.

Ansökan och kontaktperson

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan. Välkommen att registrera din ansökan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast 2022-08-12. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information om rollen kontakta Daniel Nordqvist på 010-202 8458 eller daniel.nordqvist@assemblin.se
Mer info
Kontaktperson Daniel Nordqvist
Telefon 070-2033043
Område Karlstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Ventilation
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 juli 2022 (33 dagar kvar)