Montörer Assemblin VS Karlstad

Montörer Assemblin VS Karlstad

Om Assemblin

Assemblin VS är ledande inom installationsområdet på den svenska marknaden. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för värme, sanitet, sprinkler, industri, energi och kyla i kontor, arenor, kulturbyggnader, shoppingcenter, bostäder, sjukhus och industrier. Vi finns på ca 40 orter i Sverige. Omsättningen är runt 2,8 miljarder kronor och vi är omkring 1 400 medarbetare. Läs mer om oss på https://www.assemblin.com/sv/

Din roll som montör

Assemblin VS Karlstad är inne i ett expansivt skede med flera längre projekt som startar senare i höst, så vi söker er som är VS-montörer inom entreprenad och service. Som VS-montör hos oss arbetar du tillsammans med andra certifierade VS-montörer med såväl stora som mindre projekt. Tjänsterna avser heltid med placering på vår filial i Karlstad. Som montör rapporterar du till en projektledare, servicechef eller filialchef.

Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vårt arbete karaktäriseras av stora ambitioner, utmärkta leveranser i kombination med våra kunder och partners.

Din bakgrund

Vi söker dig som är certifierad VS-montör. Vi ser gärna att du har mångårig erfarenhet. Du skall ha ambition att vilja utveckla dina kunskaper och du har lätt för att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och har en god samarbetsförmåga, både internt och med kunden.

Dina arbetsuppgifter innefattar:
  • Montering enligt anvisningar
  • Kvalitetssäkra arbetet
  • Hantera redskap enligt anvisningar
  • Hålla ordning och reda på arbetsplatsen
  • Vara delaktig i möte
  • Hantera uppkommande situationer enligt rutiner
  • Följa policys och riktlinjer
  • Utföra elarbeten enligt våra riktlinjer
Tjänsten kräver att du har hög servicekänsla, är positiv, ansvarstagande och har en förmåga att lösa problem. B-körkort och viss datorvana är ett krav för tjänsten.

Sökord: VVS-montör, VVS, montör, installation, entreprenad, VVS-certifikat, servicemontör, rörmokare, installation

Vår värdegrund

Värdegrunden är grunden i vår gemensamma kultur, som vägleder oss i vårt dagliga arbete.

Vi kan

Med rätt kompetens, erfarenhet och utrustning utför vi vårt jobb med stolthet. På så vis bidrar vi alla till att göra våra kunder nöjda.

Vi vill

Engagemang och nyfikenhet driver oss framåt. Genom att ständigt utveckla oss själva och vår verksamhet skapar vi smarta och hållbara installationer för våra kunder.

Vi bryr oss

Tillsammans utför vi vårt jobb med stor respekt för varandra och våra kunder. Vi tar också ansvar för miljön och samhället omkring oss.

Ansökan och kontaktperson

Låter detta intressant? Välkommen att registrera din ansökan via vår hemsida med ett uppdaterat CV och ett personligt brev snarast, dock senast 2022-08-31. Ni kan också vända er dirkt till David Larnemark.

Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information, kontakta Projektledare David Larnemark på telefon: 010-475 22 73 david.larnemark@assemblin.se.

Vi undanber oss samtal från rekryterings- och karriärsajter!
Mer info
Kontaktperson Ulf Karlsson
Telefon 0703454980
Område Karlstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Assemblin VS
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (13 dagar kvar)