Serviceelektriker till Assemblin El i Karlstad

Serviceelektriker till Assemblin El i Karlstad

Vill du arbeta i en verksamhet som präglas av tillväxt och framtidstro? Då har vi ett bra erbjudande till dig! Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom företaget. Assemblin expanderar. Efterfrågan på våra tjänster ökar och vi söker nu erfarna serviceelektriker med placering i Karlstad.

Din bakgrund

Vi ser att du har något års erfarenhet från branschen, är självgående och har körkort. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och förmåga att lösa problem.

Vi erbjuder

Assemblin utvecklas och vi har många idéer om hur vi vill forma vår roll som samhällsbyggare och våra kunders teknikpartner. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt.

Ansökan och kontaktperson

Vill du vara med och bygga vårt team, ansök via länken nedan, för mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta filialchef Peter Björklund på tel: 010-472 69 59 eller via e-post:peter.bjorklund@assemblin.se eller servicechef Fredrik Eklund tel: 010-472 57 31 eller via e-post:fredrik.eklund@assemblin.se

Tjänsten kan tillsättas tidigare då intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Peter Björklund
Telefon 070 262 31 97
Område Karlstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Assemblin El AB
Sista ansökningsdag 31 juli 2022 (29 dagar kvar)