Assemblin El i Karlstad expanderar och söker nya medarbetare!

Assemblin El i Karlstad expanderar och söker nya medarbetare!

Vi har kontrakterat flera nya stora projekt och avtal och behöver därför bli fler engagerade montörer. Hos oss får du jobba med kompetenta kollegor som gör allt för att jobbet ska rulla på och bli klart i tid. Dessutom har vi kul på jobbet. Visst vill du vara med på vår framgångsresa?

Nu söker vi fler entreprenad- och serviceelektriker samt ledande montörer.

Välkommen att kontakta oss för att prata möjligheter om just din framtid!

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har erfarenhet från branschen, är självgående och har körkort. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och förmåga att lösa problem.

Vi erbjuder

Assemblin utvecklas och vi har många idéer om hur vi vill forma vår roll som samhällsbyggare och våra kunders teknikpartner. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt.

Ansökan och kontaktperson

Är detta din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan inkl. CV och personligt brev via länken nedan. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Peter Björklund på nummer 010-472 69 59 eller via e-post peter.bjorklund@assemblin.se Tjänsterna kan tillsättas tidigare då intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdagen är 2022-09-30.
Mer info
Kontaktperson Peter Björklund
Telefon 070 262 31 97
Område Karlstad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Assemblin El AB
Sista ansökningsdag 30 sept 2022 (2 dagar kvar)