Almi söker en Rådgivare till Värmland

Almi söker en Rådgivare till Värmland

Vill du bli vår nya rådgivarkollega? Utveckla regionens företag tillsammans med oss!
För att företag ska lyckas och utvecklas behövs det ofta mer än en stark vilja och en god affärsidé. Det behövs kapital, kloka rådgivare och kontakter. Almis uppdrag är att fylla dessa behov. Vi kan företagande och brinner för att våra kunder ska lyckas i sina ambitioner med att starta företag, utveckla sina affärer och växa. Almi tar utgångspunkt i företagens ambitioner och behov och bidrar till hållbar tillväxt och utveckling. Almis vision är "Vi investerar i framtida tillväxt".

Almi driver ett aktivt mångfaldsarbete både internt
och externt och tror på att medarbetarnas olika bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar verksamheten. I rekryteringssammanhang är fokus på mångfald utifrån exempelvis kön, ålder, och utländsk bakgrund en självklarhet.

Som rådgivare på Almi kommer du vara inriktad på affärsutveckling och att möta många spännande och omväxlande kunder och företag. Du kommer att få analysera företags utmaningar, coacha och agera bollplank åt tillväxtföretag, arbeta med finansiella utmaningar och processleda olika utvecklingsarbeten. Hos oss arbetar du självständigt och i team med stort ansvar för våra kunders framtida utveckling. Det är ett utåtriktat arbete som innebär kontakt med företagare inom olika branscher och olika målgrupper.

Du kommer aktivt att söka nya kunder som har tillväxtpotential och vi har verktyg och kunskap som stöttar dig i ditt kundarbete. Våra kunder är entreprenörer i företagandets alla faser, från innovativa startups till små och medelstora företag med ambitiösa tillväxtmål. Du genomför behovsanalyser för att fastställa företagens behov samt levererar ensam eller tillsammans med kollegor en rådgivningsinsats till företaget.

Vi söker dig som brinner för entreprenörskap och personlig utveckling då dina personliga egenskaper kommer vara dina viktigaste verktyg för att bli framgångsrik som rådgivare. Du är en person som är förtroendeingivande, kontaktskapande och affärsmässig. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Där ser vi att kreativitet, utveckling och en vilja till ständigt lärande är kritiska framgångsfaktorer.

Checklista för sökande
  • Relevant akademisk utbildning
  • Flera års arbetserfarenhet, gärna som rådgivare, projektledare, it/managementkonsult eller drivit eget företag
  • Har god erfarenhet av affärsutveckling
  • Är genuint nyfiken och vill utvecklas
  • Går igång på att lotsa människor genom förändring
  • Intresse för digitalisering och teknik
  • Har ett genuint intresse för entreprenörskap och utmaningar för små-och medelstora företag
  • Förstår att rätt finansiering ofta är nyckeln till företags tillväxtresa.
Hos oss kommer du få möjlighet att utvecklas både professionellt och personligt, allt för att bistå våra kunder att nå ännu större framgångar.
Mer info
Kontaktperson Bengt Libäck
Telefon 0705 94 72 77
Område Karlstad
Yrkesroll Organisation & ledning, Managementkonsult & Rådgivare, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.testhuset.com
Sista ansökningsdag 26 mars (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Almis fokus är tillväxt och utveckling av små-och medelstora företag inom alla branscher i Värmland, där vi erbjuder finansiering och affärsrådgivning med hållbarhet som viktig del. I din roll som rådgivare kommer du att vara med och utveckla företagen och därmed även vara med i regional och nationell utveckling.

Vårt mål är att fler innovativa idéer kommersialiseras framgångsrikt, att fler livskraftiga företag startas och utvecklas samt att fler företag ökar sin konkurrenskraft och tillväxt. På Almi arbetar vi med företag i utveckling och erbjuder våra kunder finansiering och rådgivning. Läs mer på www.almi.se

Välkommen med ditt intresse!

I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på telefon 0705 94 72 77. Vi vill ha din ansökan senast den 26 mars via testhuset.com