Sanerare till kund i Karlstad

Sanerare till kund i Karlstad

Är du serviceinriktad och arbetsvillig? Är du tillgänglig omgående? Då har vi på Adecco tjänsten för dig! Nu söker vi sanerare med C-kort till en av våra kunder i Karlstad!


Om tjänsten

Vår kunds växande verksamhet behöver nu utökas med ytterligare två duktiga medarbetare på saneringssidan. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta industrisanering, städning och enklare underhållsarbete. Du kommer att vara ute hos flera olika kunder vilket gör att det är viktigt att vara serviceinriktad så du bidrar till en god och professionell relation mellan företaget och kunden. Det är viktigt att du är riskmedveten och noga med att följa de direktiv och regelverk som gäller på arbetsplatsen. Arbetet kan vara fysiskt krävande, vissa arbetsuppgifter kan ske i trånga utrymmen och på höga höjder.

Om dig
Vi söker dig som vill jobba och som har erfarenhet av industrisanering. Du har god fysik och tycker om att arbeta med kroppen. Du är en självgående och driven person med god servicekänsla. Dessutom har du förmågan att skapa goda relationer med kollegor och kunder. Vidare krävs att du är noggrann, flexibel och initiativrik då arbetet och dess förutsättningar kan ändra karaktär. Har du asbestutbildning är det meriterande.

Om anställningen
Tjänsten som sanerare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. För rätt person finns stora möjligheter till att efter 6 månader få anställning direkt hos vår kund. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök". Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Adam Fransson Mörk via 054-7718552 eller adam.franssonmork@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Sanerare, sanering, industri, c-körkort, asbest
Mer info
Kontaktperson Adam Fransson Mörk
Telefon 054-7718552
Område Karlstad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 24 juni 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.