Redovisningsekonom till kund

Redovisningsekonom till kund

Om tjänsten
Som redovisningsekonom kommer du att arbeta med bokföring och fakturering hos en av våra kunder men också med att färdigställa balansräkningar, resultaträkningar samt andra finansiella rapporter efter behov. Vidare analyserar du finansiella trender, kostnader, intäkter etc. samt stöttar ekonomiavdelningen i det dagliga arbetet. Tjänsten är ett föräldravikariat på ca 12 mån.

I din roll som redovisningsekonom kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Bokföring och avstämningar
  • Fakturering och betalningar
  • Kostnadsanalyser
  • Säkerställer en korrekt redogörelse för företagets finansiella ställning
Om dig
Vi söker dig som har en för yrket relevant utbildning samt gedigen erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du trivs med datorn som arbetsredskap och du kommer väl överens med Excel. Din svenska och engelska är bra i såväl tal som skrift. Vidare tror vi att du är en lagspelare som är mån om att arbetsgruppen trivs bra tillsammans och strävar mot samma mål.

Viktigt för tjänsten är:
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Kommunikationsförmåga
  • God engelska
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Ansökan/Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Marianne Pettersson via 054-7718544 eller Sara Holm via 073-6847697. Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
redovisningsekonom, accountant, redovisning, bokföring, bokslut, analyser, balansräkning, ekonomi, Karlstad, Arvika, Värmland, Adecco
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 17 dec 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.