Periodkortsräknare till SJ V.10 och V.11

Periodkortsräknare till SJ V.10 och V.11

Är du en positiv och glad student som vill dryga ut studentplånboken lite? Då har Adecco Student uppdraget för dig! Just nu söker vi ett flertal periodkortsräknare för jobb v. 10-11!

Om tjänsten
Under vecka 10-11 förs periodkortsräkning ombord på SJ:s tåg och det blir din uppgift att göra det. Tillsammans med ombordansvarig på SJ:s tåg, när han eller hon kollar biljetterna, går du med och räknar hur många som visar upp periodkort och vilket kort resenären åker på. Denna statistik ser du sedan till att sammanställa och lämna in till oss på kontoret. Turerna kan variera och övernattning på hotell kan förekomma, vilket är en kostnad som vi givetvis står för. Inga turer är längre än till Göteborg eller Oslo. Du får möjligheten att upptäcka Sverige med tåg och träffa många nya människor. Detta är ett återkommande och mycket uppskattat tillfälligt extrajobb som är perfekt att kombinera med studierna.

Om dig
För att trivas med detta jobb är det viktigt att du är en person som har lätt för att ta kontakt med nya människor eftersom du kommer att möta massor av resenärer och anställda ombord på tågen. Utöver att du är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning är det viktigt att du är noggrann och punktlig.

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag med start vecka 10 2019. Som studerande konsult får du en anställning i Adecco Student AB.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra. Du får ett ramavtal i Adecco Student AB. Du blir sedan anställd när behov uppkommer och du accepterar anställningserbjudandet.

Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt kollektivavtal.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev. Var noga med att bocka i att du är intresserad av extrajobb/studentjobb/deltidsjobb när du gör din registrering.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Adam Fransson Mörk på 054-7718552 eller adam.franssonmork@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Adam Fransson Mörk
Telefon 054-7718552
Område Karlstad
Yrkesroll Transport & Logistik, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 24 feb (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.