Industrielektriker till kund i Karlstad

Industrielektriker till kund i Karlstad

Vi söker just nu en erfaren Industrielektriker till en av våra kunder i Karlstad. Vill du arbeta med att underhålla, förebygga och avhjälpa störningar i produktionen och i fastigheter? Då har vi på Adecco tjänsten för dig!

Om tjänsten
Som industrielektriker arbetar du med att underhålla, förebygga samt avhjälpa störningar i produktionen och i våra fastigheter. Arbetet omfattar allt från praktiska problem i den dagliga driften till att arbeta med projekt. Rollen är mycket självständig och du rapporterar till el-chef. I arbetet ingår även att installera ny utrustning, ombyggnad av utrustning och energieffektiviseringar. Vidare exempel på arbetsuppgifter:
  • Underhåll och felsökning på maskiner och PLC-system i huvudsak Siemens S7
  • Genomföra el-montage
  • Utbyte av utrustning vid behov
  • Medverka i förbättringsaktiviteter
  • Ändringar och mindre nykonstruktioner av el-ritningar
  • Ingå i investeringsprojekt
  • Leda och delta i haverianalyser
Om dig
Vi tror att du som söker har god erfarenhet av liknande arbetsuppgifter vilket gör att du snabbt kommer in i arbetet. Du är bra på att samarbeta med andra och tycker om att dela med dig av din kunskap. Som person är du serviceinriktad och har ett stort intresse för teknik. I det här arbetet krävs en god initiativförmåga samt att du kan prioritera bland de arbetsuppgifter som kommer in. Du är en van datoranvändare och har du dessutom erfarenhet av SAP eller liknande UH system är det meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Du som söker skall ha utbildning inom El/Automation, från gymnasium och/eller högskola. Önskvärt är att du har erfarenhet av Siemens S7. Här kommer även dina goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift, väl till pass.

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco, men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som industrielektriker är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående, vänta därför inte med din ansökan. Rekryteringsarbetet med urval och intervjuer sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Sara Pagré på tel 054-771 85 47

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Industrielektriker, elektriker, produktion, underhåll, el-montage, PLC, SAP, Siemens S7, haverianalyser, energieffektiviseringar, Karlstad, Adecco, Värmland
Mer info
Kontaktperson Marianne Pettersson
Telefon 054-771 85 44
Område Karlstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 23 feb 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.