HR-specialist till långt uthyrningsuppdrag

HR-specialist till långt uthyrningsuppdrag

Om tjänsten

Som HR- Specialist kommer du verka konsultativt och operativt gentemot bolagets chef och medarbetare. Genom ditt coachande arbetssätt bidrar du med specialkunskaper inom hela HR-området. Det interna stödet innefattar både ledningsstöd och operativt stöd till verksamhet/medarbetare inom exempelvis rekrytering, arbetsrätt och arbetsmiljö.

I din roll som HR-Specialist kommer dina arbetsuppgifter innebära:
 • Tillsammans med HR-chefen utveckla, planera, och prioritera för att HR-arbetet bedrivs med hög kvalitet genom exempelvis effektiva arbetssätt, metoder och rutiner.
 • Att inom verksamhetsområdet säkerställa att lagar, avtal, policys och andra styrdokument efterlevs.
 • Ge råd och stöd till chefer och medarbetare i HR-frågor.
 • Rekrytering/bemanning
 • Arbetsgivarvarumärke och strategisk kompetensförsörjning
 • Arbetsrätt, arbetsmiljö, mångfald och jämställdhet
 • Personal- och löneadministration.
 • Planera och genomföra utbildnings- och utvecklingsinsatser.
 • Ett nära samarbete i HR-frågor med övriga koncernen. Exempelvis genom ett aktivt arbete i koncernens arbetsgrupper inom HR.
 • Självständigt driva projekt/verksamhetsutveckling
Om dig

Vi söker dig som brinner för HR-frågor och har utbildning inom personalvetenskap eller likvärdig utbildning. Du skapar och underhåller relationer på ett naturligt sätt samt har en förmåga att arbeta självständigt. Du förmedlar information tydligt och enkelt och du lyssnar effektivt samt hanterar frågor och problem direkt och öppet. Du förhåller dig entusiastiskt och positivt även i tuffa situationer och är van att anpassa dig till nya omständigheter. Du är lösningsorienterad, prestigelös i ditt förhållningsätt och har god samarbetsförmåga. Du trivs både i en operativ miljö och är intresserad av strategiska frågor.

Viktigt för tjänsten:
 • erfarenhet av att arbeta självständigt med breda HR-frågor
 • du är drivande som person, inte är rädd att ta egna initiativ
 • ett relationsskapande och kommunikativt arbetssätt
 • goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
 • goda kunskaper i Microsoft Office
Meriterande är ett intresse för digitalisering och verksamhetsutveckling.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet!

Om ansökan
Tjänsten som HR-specialist är ett långt uthyrningsuppdrag för kunds räkning i Karlstad. Uppdraget är tidsbestämt med planerad start 17/10-22 och avslut 29/2-24. Rekryteringsarbetet sker löpande, vänta därför inte med din ansökan.

Om anställningen
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort med mera för att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Mattias Olsson via mattias.olsson@adecco.se eller 073-684 72 97.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 14 aug 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.