Utvecklare sökes till TietoEVRY i Karlstad!

Utvecklare sökes till TietoEVRY i Karlstad!

Vill du vara med och bygga framtidens mobila nät inom 5G? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker just nu juniora utvecklare inom C och C++. Vi arbetar med löpande urval så sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Vi söker nu utvecklare inom C och C++ till TietoEVRY i Karlstad.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid under sex månader och det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds
 • Möjligheten att arbeta i spännande projekt tillsammans med mer seniora utvecklare, som du dessutom får bra stöttning av som ny i din roll.
 • Möjligheten att arbeta med varierande arbetsuppgifter, utvecklas kompetensmässigt och i nära samarbete med dina kollegor i teamet.
 • Möjligheten att bredda ditt nätverk och få in en fot på ett ledande IT-tjänsteföretag samt vara med och utveckla framtidens mobila nät.
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med olika typer av projekt inom PDS - Product Development Services. Dessa projekt kan variera i storlek men uppdragen handlar främst om abstrakt teknikorienterad programmering i inbyggda system. Du arbetar i Linux-miljö och lågnivå-programmering i C. Systemen du kommer att arbeta med rör mobila nät samt radiokommunikation.

Vi tror att ditt tekniska intresse är mycket stort och att du inspireras av att bryta ned komplexa system och hitta lösningar på problem i systemen. Du kommer arbeta mycket brett inom området genom att bryta ner problemet, programmera, testa och dokumentera samt redovisa resultatet. Du kommer även få möjligheten att arbeta med emulatorer och simulatorer, genom att simulera senaste processorerna inom radioteknologi.

Vi söker dig som
 • Är utbildad dataingenjör, eller likvärdig utbildning.
 • Har kunskaper inom C och C++.
 • Har goda kunskaper i engelska i tal och skrift.
Det är meriterande om du

* Har kunskap inom Java.

Som person är du
 • Analytiskt lagd och har ett sinne för att på ett metodiskt sätt lösa problem. Detta är viktigt för att trivas i rollen som Utveklare hos TietoEVRY.
 • Ansvarstagande och strukturerad för att kunna driva ditt arbete framåt på ett effektivt sätt. Du är även nyfiken och har en stark vilja av att lära.
 • Eftersom du kommer att arbeta i team är din samarbetsförmåga och dina sociala egenskaper av stor vikt, du är framåt och positiv som person. Därtill har du ett stort eget driv och tålamod.
Övrig information
 • Start: Önskvärd start i april.
 • Omfattning: Heltid.
 • Arbetstider: 8.00-17.00, med möjlighet till flex.
 • Placering: Karlstad.
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vårt önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se