Teknisk konstruktör till Etteplan

Teknisk konstruktör till Etteplan

Vi söker nu dig som vill ta steget in i en karriär hos Etteplan och har viljan att utvecklas som ingenjör inom rör och anläggning på ett företag där varje persons kompetens står i centrum. Etteplan är en internationell koncern med över 3000 anställda teknikspecialister som varje dag skapar morgondagens lösningar. Bli en av dem och sök idag, vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Etteplan har idag 14 kontor i Sverige och deras teknikkonsulter levererar industritekniska lösningar inom teknisk dokumentation, inbyggda system, automation och elkonstruktion. De har nyligen flyttat till centrala lokaler längs Klarälven och är idag ca. 40 personer som tillsammans bildar ett härligt och engagerat gäng med olika bakgrund som t.ex. ingenjör inom El, Maskin, Automation, Beräkning och projektledning.

Nu söker dem sin nästa kollega som vill arbeta hos ett innovativt företag där ni tillsammans arbetar i projektform. Här blir du en viktig del av teamets såväl som ditt eget resultat. Ni arbetar mot kunder inom pappers- och massaindustrin i Värmland och skapar tillsammans den lagstadgade dokumentation som krävs. Du kommer vara involverad i flera projekt samtidigt och arbetar utifrån tydliga deadlines. Arbetet utförs både ute i fabrikerna och på Etteplans kontor i Karlstad.

* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Upprätta dokumentation från grunden eller utifrån tidigare underlag
 • Granska, uppdatera och skapa flödesscheman över trycksatta system
 • Skapa och uppdatera ritningar i AutoCAD
 • Skapa listor över komponenter och ventiler
 • Märka rör och komplettera rörlistor
Vi söker dig som
 • Har en Ingenjörsexamen med inriktning maskinteknik, mekanik eller motsvarande alt. är utbildad Gymnaiseingenjör och har flera års relevant arbetslivserfarenhet.
 • Har god ritningsförståelse och erfarenhet av CAD.
 • Har relevant erfarenhet av rör- och anläggning eller hållfasthetsberäkning från t.ex arbetsliv, examensarbete eller studier.
 • Innehar B- körkort och är obehindrad i Svenska och Engelska i tal och skrift.
Det är starkt meriterande om du har erfarenhet från rör- och anläggningsbranschen eller om du tidigare arbetat med teknisk dokumentation.

Vi söker dig som är en prestigelös lagspelare då du tillsammans med dina kollegor når uppsatta deadlines och önskat resultat. Du har en hög grad av personlig mognad och tar ansvar för din egen utveckling genom att ställa frågor och utnyttja dina kollegors erfarenhet av branschen.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid till och med årsskiftet med möjlighet till förlängning.
 • Placering: Centrala Karlstad
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Etteplans önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Teknisk skribent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Klicka HÄR för att läsa mer om Etteplan!