Teknisk dokumentatör till välkänt bolag!

Teknisk dokumentatör till välkänt bolag!

Har du en eftergymnasial utbildning inom teknik och brinnande intresse för Elkraft? Vill du arbeta på ett av Sveriges ledande elnätsföretag? Då är detta möjligheten för dig! Vår kund i Karlstad letar nu efter en teknisk dokumentatör för att stärka upp deras verksamhet i Karlstad. Vill du vara med och förbättra och förstärka elnätet i Sverige? Sök då tjänste redan idag då vi går igenom urvalet löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en teknisk dokumentatör som ska bli en del av vår kunds verksamhet i Karlstad. Vår kund är ett av Sveriges ledande elnätsföretag och på de avdelningarna som vi söker konsulter till så bidrar du till om- och nybyggnation samt underhåll av vår kunds elnät genom att arbeta med teknisk dokumentation.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget är ett föräldravikariat som kommer att pågå under ca 1 år. Det finns många karriärmöjligheter internt hos vår kund, så möjligheten finns att söka andra roller efter vikariatets slut.

Arbetsuppgifter

Som teknisk dokumentatör kommer du arbeta med uppgifter så som:
  • Databasuppdatering
  • Dokumentation i AutoCAD
  • Felsökning och problemlösning
Du kommer till en början av din anställning att genomgå en introduktion och i takt med att du utvecklas erfarenhetsmässigt så kommer ditt uppdrag breddas med tillkommande uppgifter. Allt för att du ska få bästa möjliga start på din anställning!

Tjänsten passar dig som har en utbildningsbakgrund inom teknik och har ett genuint intresse för el och elkraft. Denna tjänst är också en bra chans för dig som är tidig i din karriär och är ute efter att bygga ett stort kontaktnät inom branschen då du i din roll på Driftcentralen kommer ha många interna och externa kontaktytor.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har någon form av eftergymnasial utbildning inom teknik och att du har ett stort intresse för elkraft och att lära dig mer inom området. Störst vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten och din vilja att visa vad du går för! Vi ser även att du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Vi ser gärna att du som söker tjänsten som teknisk dokumentatör har kunskap i AutoCAD.

Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är detta självklart starkt meriterande, men inget krav. Viktigast är att du som söker är en person som har lätt att ta ansvar för dels dina egna arbetsuppgifter, men också tar ansvar för gruppens gemensamma resultat. Vid teknisk dokumentation är det också viktigt att ha en känsla för detaljer och att ditt arbetssätt kännetecknas av noggrannhet. Det är ett sammansvetsat gäng hos vår kund som tycker om att ha roligt på jobbet, så självklart ser vi också att du som söker är en positiv och utåtriktad person som tycker om att arbeta tillsammans med andra.

Tjänsten är säkerhetsklassad och kunden genomför drogtester.

Övrig information
  • Start: Juli/ augusti
  • Omfattning: Heltid, vikariat 1 år
  • Lön: Individuell lönesättning
  • Placering: Centrala Karlstad
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på kar01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork