Supply Chain Coordinator inom livsmedel/FMCG

Supply Chain Coordinator inom livsmedel/FMCG

Vill du arbeta operativt i en koordinerande roll nischad mot livsmedel i en internationell verksamhet? Här får du möjligheten att med stort inflytande skapa ramarna för en ny roll som Supply Chain Coordinator. Just du behövs för Tilabs tillväxtsatsning!

Information om uppdraget

Tilab är ett värmländskt företag som arbetar med import och distribution av livsmedel till den svenska dagligvaruhandeln. Företaget arbetar inom tre olika marknadsinriktningar inom FMCG; Private Label, Controlled Labels och storhushåll/industri.

Tilab som förra året förvärvats av Geia Food A/S finns i Danmark, Norge, Finland och Sverige. Geia Food A/S är en av Skandinaviens ledande leverantörer inom branschen och sysselsätter 65 medarbetare med en omsättning på 1,5 miljarder DKK. Vad som kännetecknar företaget är ett starkt kundfokus, starka partnerskap med leverantörer och fokus på innovation.

Då Tilab befinner sig i en tillväxtfas görs nu satsningen på nya roller och ansvarsområden på kontoret i Karlstad som ska växa. En av dessa spännande roller som vi nu ska rekrytera till är Supply Chain Coordinator.

Arbetsuppgifter

Som Supply Chain Coordinator kommer du arbeta tätt tillsammans med logistikansvarig och koordinatorer inom området. Utöver dina dagliga kontakter med internationella leverantörer, där du avropar order och följer upp leveranser, läggs stor vikt vid prognosuppföljning och analysarbete. Du kommer att ingå i en grupp som samarbetar kring kunder, lager- och transportoptimering och blir en viktig deltagare i logistiska förbättringsprojekt.

Tjänsten passar dig som med din kompetens och dina idéer vill utvecklas i ett företag i stark tillväxt. Arbetet präglas av ett högt tempo där flera projekt löper samtidigt. Detta är något som motiverar dig då det höga tempot är just det du är ute efter!

Företaget osar entreprenörskap där du har stort inflytande över att utforma ditt ansvarsområde - endast du sätter gränserna!

Vi söker dig som

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom Supply Chain, ekonomi eller annan relevant utbildning. Det är meriterande om du arbetat inom livsmedel eller detaljhandel. Vi ser även att du har ett systemintresse och är analytiskt lagd då detta är en stor del av arbetet.

Specifika krav:
  • God IT- och systemkunskap, gärna inom affärssystemet Navision och Excel
  • Goda kunskaper i svenska och engelska då kommunikation sker på båda språken
Som person är du i grund och botten serviceinriktad och är en skicklig kommunikatör. Du är problemlösande och kommer med nya förlag samtidigt som du har ett sinne för detaljer och utför ditt arbete med största noggrannhet. Du har en god samarbetsförmåga och gör dig bäst i en roll med högt tempo.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Lön: Fast månadslön
  • Placering: Karlstad
  • Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Tilab. Vårt önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tilab International AB grundades 1996 och har sedan dess framgångsrikt utvecklat sin verksamhet som importörer och distributörer.

Tilab arbetar huvudsakligen med livsmedel inom FMCG och private label-utveckling. Kundbasen består utav de stora dagligvarukedjorna såsom Axfood, Coop, Bergendahls, Netto och ICA. Tillsammans med kunderna utvecklar och förverkligas nya produkter i täta private label-samarbeten.

Tillsammans med Geia står Tilab nu inför en ny spännande resa där man tillsammans har en unik möjlighet att ta verksamheten vidare mot nya nivåer. Med Geia i ryggen öppnas möjligheterna upp där satsningen på tillväxt står i fokus.