Studerande teknikersupport till karlstad

Studerande teknikersupport till karlstad

Nu söker vi dig som studerar på högskola eller universitet och söker efter ett roligt extrajobb där du även får möjlighet att arbeta heltid på sommaren! Har du god datorvana, teknsikt intresse och är serviceminded då är det dig vi söker! Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning studenter på deltid till tjänsten som Teknikersupport till kontoret i centrala Karlstad. I rollen kommer du arbeta kundfokuserat och fungera som telefonsupport till entreprenörer och ta emot samtal från tekniker runt om i landet.

Detta är ett konsultuppdrag och är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta deltid som konsult hos vår kund under din studietid.

Arbetsuppgifter

På Teknikersupporten kommer du att fungera som agent med telefonsupport.
Du kommer att arbeta kundfokuserat och ta emot inkommande samtal gällande supportärenden från entreprenör som arbetar i fiber- och kopparnätet runt om i Sverige. Arbetet innebär bland annat att säkra kvalitén i stödsystem, hjälpa tekniker med den information hen söker eller delger. Arbetet innebär att dokumentera de ärenden du tar och på så sätt hålla register uppdaterade. Arbetstiderna är uppdelade i olika pass vardagar mellan kl 7:30-18:00

Du ska ha möjlighet att arbeta 2 pass per vecka, det är därför viktigt att du har ett flexibelt schema.

Ditt uppdrag kommer att börja med en omfattande introduktion för att du sedan ska kunna arbeta självständigt i större utsträckning. Introduktionen kommer pågå under minst fyra veckor och introduktionspassen anpassas utifrån ditt schema men helst två dagar per vecka.

Vi söker dig som
 • Är studerande på högskola eller universitet i minst två är framöver
 • Är serviceinriktad
 • Har god datorvana
 • Gillar att arbeta i team
 • Talar och skriver flytande svenska och engelska
 • Har möjlighet att arbeta heltid under några veckor på sommaren
Det är meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare.

Vi söker dig som är serviceinriktad och inger förtroende i din kommunikation med kunder såväl som kollegor. Du är även noggrann vilket innebär att du har öga för detaljer och arbetar strukturerat samtidigt som du planerar och prioriterar ditt arbete. Du tar ansvar för ditt eget resultat och gör det som behöver göras för att arbetsgruppen ska lyckas. Genom att samarbeta med dina kollegor bidrar du och ditt team till att uppnå organisationens målsättningar.

Övrig information
 • Start: Oktober/November
 • Omfattning: Deltid, ca. 12 timmar per vecka
 • Placering: Karlstad
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Kar01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en nordisk koncern som erbjuder tekniska konsulttjänster till kunder inom områdena bygg och fastighet, energi, industri samt infrastruktur. De sätter samman konsulter med olika kompetenser som samverkar för att genom föra projekt, allt från förstudier och planering till design, konstruktion, projektering och projektledning. De är 2 000 medarbetare på cirka 80 orter i Sverige, Finland och Norge. I Sverige arbetar närmare 1 000 konsulter över hela landet.