Studerande lagersäljare till byggvaruhandel

Studerande lagersäljare till byggvaruhandel

Är du student, har ett flexibelt schema och vill ha ett extrajobb vid sidan av dina studier där du även arbetar under sommaren? Är du serviceminded och brinner för kundservice? Vi söker dig som har truckkort och erfarenhet av lagerarbete. Stämmer detta in på dig? Sök redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning lagersäljare med truckkort till verksamheten med butik och lager i Karlstad. Vi söker dig som finns tillgänglig för arbete på sidan av dina studier och hela sommaren på lagret och arbetstiderna varierar mellan 05:30-23:00 på vardagarna samt 10-14 på lördagarna.

Uppdraget är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget är på deltid, cirka 10 timmar per vecka- med möjlighet att under loven arbeta heltid.

Som lagersäljare kommer du att arbeta med att hålla ordning och reda i butikens lager samt serva kunder. Arbetsuppgifterna kommer vara allt ifrån att fylla på hyllor till lastning och du kommer arbeta med motviktstruck (B1). Arbetstiderna varierar på vardagar och helger och du kommer att kunna boka in dig på pass genom kundens schemaläggningssystem.

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att:
 • Hålla rent och snyggt på lagret
 • Lasta och lossa lastbilar
 • Fylla på varor och plocka ordrar
 • Se till att varor är tillgängliga för kunderna på lagret
 • Serva kunder
Vi söker dig som

Studerar vid högskola eller universitet och har minst 1,5 år kvar av dina studier och har ett flexibelt schema med möjlighet att arbeta vid behov cirka 5-15 timmar per vecka. Du är även tillgänglig för ev. sommarjobb under juni till augusti 2019.
 • Har truckkort A & B samt körvana.
 • Har erfarenhet av lagerarbete och det är meriterande om du har erfarenhet av försäljning eller kundservice.
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Som person är du både ordningsam och serviceinriktad. Du är öppensinnad och lyhörd, och du ser vad som behöver göras och hugger i där det behövs. Vidare ser vi att du är effektiv och alltid mån om att göra ett bra jobb. Du är självgående i ditt arbetssätt och samarbetar och kommunicerar nyfiket med kunder och kollegor samtidigt som du bidrar till verksamhetens gemensamma mål.

Övrig information
 • Start: Oktober
 • Omfattning: Deltid mellan 5-15 timmar/vecka och 10-40 timmar/ vecka under lov.
 • Placering: Karlstad
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på kar01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Försäljning, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork