Studenter till uppdrag som torgvärdar till Karlstads kommun!

Studenter till uppdrag som torgvärdar till Karlstads kommun!

Är du student och har ett flexibelt schema? Vill du ha ett meriterande extraarbete vid sidan av dina studier och vill dryga ut studentkassan lite extra? Om du dessutom trivs i ett yrke där du dagligen får träffa människor och alltid ge god service, så kan det vara dig vi söker till rollen som Torgvärd till Karlstads kommun!

Information om uppdraget

Academic Work söker ett antal personer för uppdrag som torgvärd till Karlstads kommun, Avdelningen för offentlig utemiljö som tillhör Teknik- och fastighetsförvaltningen. Torgvärdarnas uppgift är att ta emot tillfälliga bokningar av platser för torghandel, anvisa platser och följa upp årsplatser. Arbetstiden är förlagd måndag till lördag mellan 7.30 till 12.00.

Teknik- och fastighetsförvaltningen sköter om det mesta av det som Karlstadsborna ser omkring sig. Det är de som sköter om skolan som barnen går i, badplatserna och parkerna som de leker i på somrarna, vägarna vi går, cyklar och kör på om dagarna och det är de som ser till att det kommer vatten ur kranarna till morgonkaffet. Förvaltningen består av cirka 570 personer och den styrs av teknik- och fastighetsnämnden.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Karlstad kommun. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig från april till sista oktober.

Arbetsuppgifter

Som torgvärd är du den dagliga kontakten med våra torghandlare. Du är ansiktet utåt och representerar Karlstad kommun varje dag i kontakten med torghandlarna. Kommunen lägger stor vikt vid värdskap och att skapa en trevlig stämning på Stora torget. Karlstads kommun har en lokal på Tingvallaskolan där man som torgvärd kommer kunna lämna sina tillhörigheter och byta om och liknande.

Du kommer till exempel att:
 • Ta emot och välkomna torghandlare samt kontrollera att torghandlare står på rätt plats.
 • Hantera tillfälliga torgplatser - ta in ansökan, delge plats och dela ut försäljningstält.
 • Utlämning av information vid behov, exempelvis cykelkarta.
 • Hantera felanmälningar och ta emot synpunkter.
 • Städning av Tingvallalokalens yta - pentry, toaletter, passage.
Du dokumenterar även dagligen vilka som använder torgytan och du finns tillgänglig på arbetstelefonen under hela arbetspasset 07.30 - 12.00. Som torgvärd kommer du även hålla dig uppdaterad på vilka evenemang som är på torget och informera torghandlare om vad som är på gång.

Tjänsten passar dig som studerar på eftergymnasial nivå och som har ett flexibelt schema i skolan som gör att du kan arbeta 1-3 arbetspass i veckan samt ställa upp om någon av de andra torgvärdarna skulle vara frånvarande vid exempelvis sjukdom. Du vill skaffa dig meriterande erfarenheter inför framtiden och ser detta som en bra möjlighet att få en fot in hos en stor organisation.

Vi söker dig som
 • Studerar eftergymnasial utbildning inom exempelvis samhällsplanering, ekonomi, turism eller service management och som har minst 1 år kvar av din utbildning.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal och skrift.
Det är meriterande om du

* Har erfarenhet från serviceorienterade yrken.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Du har mycket god social kompetens och har lätt för att föra dialog och kommunicera med människor. Du har förståelse för de förutsättningar som råder inom torghandel. Att alltid ge god service är något som du ser som ett naturligt inslag i ditt arbete. Karlstad kommun vill ha ett levande torg och uppskattar sina handlare, samtidigt som de vill ha ordning och reda för kommuninvånarna. I uppdraget arbetar du i enlighet med kommunens värdegrund. Deras värdegrund fungerar som en kompass för hur deras arbete ska utföras. Den är gemensam i alla verksamheter och bidrar till att stärka koncernen Karlstads kommun. Den är hållbar över tid och är utgångspunkten för de tjänster och den service som erbjuds medborgarna. Kärnan i värdegrunden är:
 • Vi är till för Karlstadsborna
 • Vi ser framåt och utvecklar vår verksamhet
 • Vi genomför vårt uppdrag med engagemang
 • Vi är en kommun i gott skick
 • Vi når goda resultat
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: Måndag 1 april och fredag den 29 mars kommer det att hållas en uppstartsträff.
 • Omfattning: Deltid, måndag till lördag, 7.30 - 12.00.
 • Placering: Karlstad.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vårt önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på kar01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Ekonomi, Administration, Koordinator
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)