Studenter till uppdrag som lokalvårdare i Branäs!

Studenter till uppdrag som lokalvårdare i Branäs!

Vill du vara med och se till att stugorna i Branäs håller toppkvalité när det kommer till städning? Är du student är detta en perfekt möjlighet för dig som vill utöka ditt CV och chansen till att ha en riktigt bra referens för framtiden. Ansök redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker 5 stycken lokalvårdare till Städtjänst Värmland AB. Detta härliga gäng ska tillsammans städa de stugor i Branäs som Städtjänst Värmland AB ansvarar för. Beroende på stugornas storlek arbetar man i en grupp på 2-3 personer och arbetet är förlagt på söndagar mellan veckorna 6 till 10.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Städtjänst Värmland AB. Uppdraget kommer att vara på deltid och vara under veckorna 6 till 10 2018.

Arbetsuppgifter

Som lokalvårdare kommer du arbeta med att städa stugor i Branäs skidanläggning. Dagarna börjar med en genomgång om hur arbetet ska utföras och man får all utrustning som man behöver på plats. Under genomgången delas ansvarsområden ut och man åker i samlad trupp gemensamt för att ta tag i dagens to do-lista.

Tjänsten passar dig som kan arbeta effektivt och fortfarande hålla hög kvalité och i ditt arbete. Hur stugorna ser ut när kommande gäster checkar in är en stor del av upplevelsen och därför är det viktigt att du har ett öga för vad som behöver göras och är noggrann i ditt arbete.

Inför uppdraget kommer det att hållas en introduktion på kontoret i Karlstad.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är student och kan arbeta varje söndag och 4-5 h per dag. Du ska kunna arbeta effektivt efter satta rutiner och instruktioner samt vara en lagspelare. Som person trivs du med att arbeta i ett högtempo samt är initiativtagande och flexibel då dagens uppgifter kommer samma dag samt kan ändras beroende på vad som sker under passet.

Det är meriterande om du

* Om du tidigare har arbetat som lokalvårdare eller i liknande roller.

Övrig information
  • Start: Vecka 6
  • Omfattning: Deltid
  • Placering: Branäs skidanläggning
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Städtjänst Värmlands ABs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Städ, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Städtjänst Värmland AB är ett företag som värnar om kundnöjdhet och säkre leveranser. Detta har lett till nöjda kunder och en av anledningarna till att företaget växt under de senaste åren. Städtjänst i Värmland arbetar för att fortsätta vara Värmlands mest professionella och miljövänliga städfirma där kunderna alltid står i fokus.